Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a combjaimmal? :S

Mit kezdjek a combjaimmal? :S

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nagyon vastagok a combjaim (60 cm) és a vádlijaim (36 cm). 47 kg vagyok, hetente 3x járok kondiba személyi edzőhöz. Mindig is mozogtam sokat valamilyen sporttal, de főleg combjaim katasztrófák maradtak. Nadrág próbánál is a combomnál elakad, de ha sikerül feltuszkolni, akkor meg a csípőmnél bő kb 15 centire. :S Nagyon aránytalan így a testem, de világ életemben a combom és a vádlim vastag volt, minden máshol vékony vagyok. Az egész család ilyen alkat, de én szeretnék vékony combokat és vádlikat. (vastagabb a vádlim, mint a barátomnak :S) Mivel erősítsek, hogy vékonyabbak legyenek? A vádlim félek, hogy reménytelen, mert nagyon kemény és főleg az izom dudorodik ki és abból nem tudok csökkenteni. :(
2011. febr. 16. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem is a combom a legkritikusabb , és én is így vagyok/voltam ahogy te hogy alig találtam nacit mert ami combban jó az derékban túl bő. nekem elsősorban a kemény diéta vált be. mert előtte hiába sportoltam nem vékonyodott. mikor elkezdtem diétázni akkor viszont onnan is ment le. ma már úgy vagyok hogy nem túl vészes. de a szénhidrátokat keményen vissza kellett fogni és persze mellette azért sportolok is..most a combom a legvastagabb részen 50 centis.
2011. febr. 16. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Én örök diétán vagyok 10 éves korom óta cukorbetegség miatt, szóval azzal nincs gond, hogy diétázzak. :) Viszont ez a comb dolog.... Másoknak olyan piszkafái vannak, nekem meg... :D Na nem baj, hátha valahogy sikerül, örülök, hogy neked legalább beindult ott is a "vékonyodás". :)
2011. febr. 16. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... nem lehet hogy túl izmos a combod? Nem tudnál képet betenni? Az edződdel milyen gyakorlatokat csináltok?
2011. febr. 16. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Vastagnak tényleg vastag, meg 47 kg-hoz el nem tudom képzelni (nekem 74 kg-osan 63 cm, és még így is aránytalanul vastag), de valszeg neked nem "hájtól" az, hanem izomtól. Elhiszem, hogy zavar, de az arányok leginkább genetikától függnek, vagyis ha fogysz, akkor máshonnan is fogysz, és az arány nemigen változik:-/
2011. febr. 16. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Nálam nem lehetsz durvább. Bár én nem mértem magam, de most képzelj el egy alacsony defektes nőt, aki 70A-s melltartót hord, mert melle semmi, a bordái kilátszanak tök durván, csípőcsontja kiáll, de a combjai szinte összeérnek.

És se torna se diéta nem segít érdemben. Ez genetikai defekt, vagy nem tudom. Most fogyózhatok még, csak nem tudom felül mi marad rajtam a bőrön kívül ahhoz, hogy a combjaim normálisak legyenek.

És hát igaz, az arányok maradnak akkor is.

2011. febr. 17. 00:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen. Nekem is volt egy barátnőm, aki deréktól fölfele kb. csontkollekciónak tűnt (halálfejnek is csúfolták, mert olyan keskeny volt az arca), gyönyörű hosszú vékony dereka volt, túl vékony karjai, kis melle. De deréktól lefele... Az egy dolog, hogy széles scípője és nagy feneke volt, mert az sokaknak kimondottan tetszett. De a combjai rövidek és vastagok voltak, tekintve a felsőtestét mintha nem is ugyanannak a lánynak a részei lettek volna. A súlya meg normális volt, 160 cm és 52 kg, teljesen oké. Az anyjának dettó ugyanilyen alakja van! De az anyja egyszer egy betegség miatt nagyon-nagyon lefogyott és a combjai még így is vastagok maradtak. :( Valami miatt attól a zsírtól (hústól) nem volt hajlandó megszabadulni a szervezet. Sajnos van ilyen. Te hány cm vagy?
2011. febr. 17. 09:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanezzel szenvedek én is:SS 160 cm 52kg,felűl gebe-bordák kint.Bár legalább van egy kis mellem. De alúlról!!!!!!!!!!4 A csípőmre szinte 1 nap alatt képes vagyok hízni!!! Futok,edzek,súlyzózok én már mindent csinálok és nem 2 napja!! és még sincs minőségi változás:(( Egyszer sikerült aránylag alulról is rendben lennem de akkor a rengeteg sport mellett jóformán éheztem.Akkor felülről már mindenhol kint voltak a csontjaim és alul csak akkor voltam "elfogadható"-de ugye így nem lehet élni. Én már mindenféle diétát próbáltam.Glutén érzékeny vagyok így nincs liszt sem és mégis.Ja ráadásul nekem még egy jó makacska narancsbőr is társul a combomhoz:((((((
2011. febr. 17. 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:
te még nem láttál nagy vádlit :( lány létemre 45 cm, és nem zsír, hanem izom, mert régóta röplabdázom. sírtam már miatta eleget, de érdekes, a srácok azt mondják, hogy szexi :D
2011. febr. 17. 13:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Hú hát nem is gondoltam, hogy ennyien szenvednek hasonló problémától. :D Igen, az tény, hogy az egész családomban tipikusan ez az alkat jellemző a nőkre, szóval biztos van benne genetika. 157 cm vagyok, szóval elég hülyén nézek ki, mert tömzsinek hatok télen a nagykabát miatt, nyáron meg érdekes, hogy felülről nagyon vékony, alulról... :D A vádlim biztos izom, mert kemény és ki is dudorodik maga az izom, biztos a régi sok sport miatt. :(

Úgy látom nem sokat lehet tenni ilyen esetben, úgyhogy így maradok. :D Nektek is fel a fejjel, meg kell barátkozni ezzel. :( :)

2011. febr. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!