Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel csillapíthatnám az...

Mivel csillapíthatnám az édesség utáni vágyat?

Figyelt kérdés
Jól tartom magam, van akaraterőm, de néha olyan csokiéhség tör rám, h alig birom leküzdeni:( Próbáltam a krómot, sajnos nekem nem jön be...1 hónapja szedem, és semmi hatásást nem érzékelem.Ananász, banán, szőlő, és hasonló gyümölcsök sem elégítenek ki..Bár egyelőre ez nem akkora probléma, hiszen tartom a diétát, nem történnek kihágások, s szeretném, ha ez így is maradna...Van vmi ötleteteK?Azon kívül, h akaraterő, stb...Nincs vmi krómhoz hasonlatos hatású szer, ami tleg bejön?(jah és sajnos az sem megoldás, h "egyél 1 kocka csokit", mert megállni azt, h ne nyúljak hozzá, még meg tudom...de abbahagyni:S én ha elkezdem, lecsúszik 1 tábla:( )
2008. júl. 21. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj ki valamilyen minöségi diétás fehérjeturmixot. Alacsony kalóriatartalom mellett megkapod a napi proteinbevitel jelentös részét, tiszta aminosavakkal és vitaminokkal. Amellett hogy nagyon ízletes és változatos ízekben kapható szinte bármely sportboltban. Pl.: Vita Diet Shake, Biotech No.1 protein, Scitec Nutrition 100% wheyprotein, Cytogen Whey pro. Csak néhány a jobbak közül.
2008. júl. 21. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi:) kipróbálom
2008. júl. 21. 16:13
 3/7 anonim válasza:
100%
Szia! Én is hasonló cipőben járok, sokszor gyilkolni tudnék egy csokiér. Nekem a cerbona szelet vált be,vagy a Canderel-el édesített házi készítésü túrókrém.(sovány túró+tejföl)próbáld ki,édesítővel eheted bátran. Viszont a banán és a szőlő nem diétás.
2008. júl. 21. 16:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet:) Bár asszem a tejföl helyett joghurttal próbálkozom, abban még kevesebb a kalória;):D
2008. júl. 21. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Canderellel vigyázni, mert kicsit csalóka a dolog. Ha megnézed a tápérték táblázatot akkor láthatod, hogy 100g- termékben 98g szénhidrát van ami majdnem 100%. Bár ez nem egyszerü cukor hanem módosított, de sokat nem változtat a lényegen. A szacharinos és egyéb édesítöktöl nem kell félni 2% szénhidrát tartalom mellett ugyanazt az édes ízt nyújtja.

Ezek a diétás porok is hasonló édesítöt használnak, van amelyik aspartám mentes bár ez inkább csak reklámfogás.

2008. júl. 22. 07:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Nékem Polisweetem van, az megteszi?
2008. júl. 22. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Nekem ilyenkor a méz használ:mézes kenyér,esetleg mézes palacsinta.(úgyse birok sokat,enni,mert nagyon édes).Tudom,hogy nem diétás,de ha reggel eszed,akkor a nap folyamán ledolgozod.
2008. júl. 22. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!