Egy 14 evesnek mi a leghatasosabb dieta?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es sajnos sulyfelesleggel kuzdom. eleg sok fogyokurat kiprobaltam, de egyik se valt be ugy igazan...segitsetek legyszives.2014. febr. 18. 19:17
1/4 anonim válasza:
1. Sok mozgás. 2. Hagyd el az édességeket, üdítő italokat (a diétásakat is!!!) Ha szomjas vagy, igyál vizet. Sok zöldséget, salátát egyél, natúr hússal (nem rántott, grillezett vagy sült). Kb. ennyi, és le fogsz fogyni!
2/4 A kérdező kommentje:
Hat a sok mozgas az nincs meg...szeretnek elkezdeni egy sportot, de valahogy meg mindig nem kptam meg a nekem valot...
2014. febr. 19. 13:24
3/4 anonim válasza:
elet mod valtas! keruld a gabona feleket, a nasikat, kezdj el inkabb hust enni, szolj szuleidnek hogy pl csinaljon neked gorog salatat vacsira, az a lenyeg hogy vidd le a kaloria mennyiseget, es jarj el futni, tudom szar, de enis elkeztem most egy hete a fogyozast es eljarok futni, es nem is olyan rossz! elotte azt mondtam hogy nincs az a isten hogy en fussak es kezdem meg szeretni :) 14/f
4/4 A kérdező kommentje:
Hat gondolkodtam en is azon...es asszem neki kell hogy fogjak...csak eleg suru a programom a kistestverem miat...:/
2014. febr. 20. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!