Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel lehetne a kenyeret,...

Mivel lehetne a kenyeret, pékárukat helyettesíteni ha a puffasztott rizs sem jó?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja elhagytam a kenyeret, pékárukat, tésztaféléket az étrendemből. Helyette eddig puffasztott rizst ettem, a kenyeret ezzel pótoltam, gondoltam jót teszek vele. Most viszont azt olvastam, hallottam hogy ez sem jobb a kenyérnél. De akkor mégis mit egyek helyette? Pl. reggel amikor nincs idő főzőcskézni, csak egy gyors szendvicset bekapni akkor mit egyek, üres sonkát és zöldséget? Próbáltam, de ha nem eszek hozzá semmit akkor nem lakok jól, egy óra múlva éhes vagyok. Ha se kenyérfélét, se puffasztott rizst, se abonettet nem lehet enni akkor mivel lakjak jól? Szeretnék egészségesebben élni, kicsit fogyni, de valamit enni kell, arra meg nem érek rá hogy óránként eszegessek valamit hogy ne legyek farkas éhes...
2014. febr. 18. 12:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vicces ez, hogy nem akarsz kenyeret enni, mert tudod, hogy nem jó a fogyáshoz, de azért bebeszéled magadnak, hogy kenyér nélkül nem laksz jól. Szeretnél egészségesen élni, de csak kiskapukat keresel a megrögzött káros szokásaidhoz. Akkor inkább egyél kenyeret, ha nem hallgatsz a hasznos tanácsokra.
2014. febr. 18. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja, szerintem is egyél kenyeret, max kevesebbet.
2014. febr. 18. 19:50
 13/16 anonim válasza:
Én reggelire natúr joghurtot szoktam enni, adok hozzá cukrozatlan natúr zabpelyhet , kb. 1 ek. korpa és teszek hozzá darált lenmagot. Mondjuk van benne szénhidrát rendesen.
2014. febr. 19. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:

És a joghurt+zab reggeli miért jó?

Gyulladásfokozó, nagy inzulinválasszal jár.. pont ezeket kellene kerülni, nem? :)

2014. febr. 19. 08:54
 15/16 A kérdező kommentje:

Azt hogy lehet bebeszélni hogy nem lakok jól??? Nem lakok jól és kész, éhes vagyok ha nem eszem tartalmasat, ennyi.

Én azt hiszem már feladtam hogy kitaláljam mit lehet enni és mit nem mert mindenki mást mond. Inkább eszem ami jól esik és a megspórolt időt, energiát valami hasznosabbal töltöm.

2014. febr. 20. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem bevált, amit én írtam (a magkenyér), egyesekkel pedig nem szabad törődni itt a gyk-n, no meg az életben sem. Hallottam már mindenféle elméletet és tanácsot, ami bizonyára egyesek esetében oké, máskor nem. Én teljesen megértelek, a párom is ilyen, kell neki valami igen tartalmas. Ő többnyire rizsezik, még a magkenyérre is panaszkodik, hogy cseles, túleszi magát belőle. Ezen azért lehet segíteni, nem muszáj egy magkenyérnek 600 kcal/100g kalóriát tartalmaznia :D De nehéz dolgok ezek, az tuti.

Meg kell húznod valahol a határt, mert ha mindenkinek az elképzeléseit követni akarnád az egészséges táplálkozással kapcsolatban, többszörösen nem ehetnél semmit...

2014. febr. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!