Mivel lehetne a kenyeret, pékárukat helyettesíteni ha a puffasztott rizs sem jó?
És a joghurt+zab reggeli miért jó?
Gyulladásfokozó, nagy inzulinválasszal jár.. pont ezeket kellene kerülni, nem? :)
Azt hogy lehet bebeszélni hogy nem lakok jól??? Nem lakok jól és kész, éhes vagyok ha nem eszem tartalmasat, ennyi.
Én azt hiszem már feladtam hogy kitaláljam mit lehet enni és mit nem mert mindenki mást mond. Inkább eszem ami jól esik és a megspórolt időt, energiát valami hasznosabbal töltöm.
Nekem bevált, amit én írtam (a magkenyér), egyesekkel pedig nem szabad törődni itt a gyk-n, no meg az életben sem. Hallottam már mindenféle elméletet és tanácsot, ami bizonyára egyesek esetében oké, máskor nem. Én teljesen megértelek, a párom is ilyen, kell neki valami igen tartalmas. Ő többnyire rizsezik, még a magkenyérre is panaszkodik, hogy cseles, túleszi magát belőle. Ezen azért lehet segíteni, nem muszáj egy magkenyérnek 600 kcal/100g kalóriát tartalmaznia :D De nehéz dolgok ezek, az tuti.
Meg kell húznod valahol a határt, mert ha mindenkinek az elképzeléseit követni akarnád az egészséges táplálkozással kapcsolatban, többszörösen nem ehetnél semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!