Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnapra fogok hízni?

Holnapra fogok hízni?

Figyelt kérdés

Ma iszonyatosan sokat ettem, olyan 1500 kalória körül nulla sporttal, úgy, hogy abból 300 az most volt este, a nagy része pedig szar kaja volt. Amúgy 1000-1000 kalória körül eszek, rendes kajákat, csak ma meglátogattam a mamámat, és hát nem bírtam ki :SS

Így holnapra mennyit fogok hízni? Ha sokat akkor az másnapra csak lemegy ugye?

2014. febr. 17. 20:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt azt hinnétek hogy tegnap kezdetem, azért leírom, hogy január óta 8 kilót fogytam, azelőtt pedig még 10-et. :D
2014. febr. 17. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen szolidan ettél. Nekem a tegnapi reggelim alig volt kevesebb... Na az eléggé szép darab volt, nem is vagyok rá büszke :D Napi 1500 kalóriától kopogna a szemem.

Nem tudhatom, hogy milyen az anyagcseréd s egyéb paramétereid, de 1500 kalóriától egy normális felnőtt inkább fogy, mint hízik. Ha hízik, akkor is olyan minimálisat... Egy kiló zsír 9000 kalória...

Legfeljebb nem fogysz, azt simán el tudom képzelni, főleg, hogy máskor már egyes definíciók szerint koplalsz.

2014. febr. 17. 20:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld!:) Amúgy nem fogytam, de nem is híztam.
2014. febr. 18. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha 3000 kalóriát ettél volna kivételesen egy nap, akkor se igazán híznál, mint ahogy korábban is írták egy kiló zsír 9000 kcal. Ha több leszel másnap az csak a kaja súlya miatt van, ami 1-2 nap alatt kiürül, elégetésre kerül, ha a diétát folytatod. Akkor van baj, ha valaki tartósan sokat eszik és szemét kajákat, néha 1 csaló nap még meg is gyorsítja a fogyást
2014. febr. 18. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez azért nem midnenkire igaz, max az átlag emberekre, de szeirntem itt a legtöbbünk hajlamos a hízásra. Bárcsak 9000 kalória után híznék egy kilót, akkor egy deka feleslegem nem lenne. De én 3 nap karácsonyozás után mindig legalább 5 kilóval több vagyok, pedig nem is eszem annyit mint mások, karácsonykor se teszek tésztát a levesembe, nem eszem krumplit a hús mellé, de igen, megeszek én is 1-2 szelet kalácsot, megiszok egy pohár bort, stb.
2014. febr. 18. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha kezdetektől fogva 1500 kalóriára állsz be, akkor már ezzel is fogytál volna. Igaz nem annyit, mint 1000 kalóriával. Viszont az 1000-rel van egy kis gond. Túl kevés. A szervezeted egyfajta éhező üzemmódba áll át egy idő után, és amint egy kicsivel többet eszel, abból máris raktározni fog. Tehát egy ilyen drasztikus diéta után az 1500 már sok. Persze ha egy egyszer fordult elő, abból még nincs nagy probléma, de ha gyakran, akkor visszaszedhetsz a leadott kilókból.

Inkább az 1200-at javaslom. A dietetikusok is ezt javasolják.

2014. febr. 18. 12:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld!:)
2014. febr. 18. 18:11
 8/8 anonim válasza:
Január óta 8 kiló?! na ne szórakozz.. ha 2014 januárja óta akkor taníts mester.. :D én meg itt küszködök mindenféle sporttal, helyes étrenddel.. mégse ment le annyi:S:D
2014. febr. 18. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!