Van egy pasi a suliba és már régóta tetszik és én szerintem kövér vagyok és szeretnék sovány lenni és nyárra sem ártana és a lábamon a combomon a kövérséggel járó jelek csíkok vannak mit tegyek?
Szia . Én is igy vagyok ezzel . Azért vannak csikok a lábadon mert hízol és így tágul a bőröd . Én néhány fajta módszert kiirtam magamnak :
-igyál citromos vizet (kb 1,5 liter víz egy citrom levével , de ezt higíthatod/sűrítheted )
-egyél sok diót , mogyorót , naponta (max 1 marék) mandulát
- egyél citrusféléket ( citrom , narancs , grapfruit )
-az ananàsz zsírégető
Ezek segíthetik a zsírégetést . Mellette egyél zöldséget és sok ggyümölcsöt . Hanyagold a fehér kenyeret , egyél müzlit és natur yoghurtot . Persze az édességet hanyagold !
Vak vezet világtalant........
És ha a pasinak a teltebb csajok jönnek be?
Citromos víz, szétvágja a gyomrod, sok savat csinál és csak éhesebb leszel tőle. Olajos magvak, dió stb tele vannak zsírral picit nézz utána mennyi kalória. Ne egyél szemetet(kóla, hamburger, pizza, kenyér,cukort cukorral, emeld fel a popód és sportolj valamit tini korban ne fogyókúrázz mert hazavágod a szervezeted aminek komoly következménye lehet egész felnőttkorodban. Egyél rendesen, és sportolj valamit és kész, a tested úgyis sokat változik most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!