Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van egy pasi a suliba és már...

Hongkong kérdése:

Van egy pasi a suliba és már régóta tetszik és én szerintem kövér vagyok és szeretnék sovány lenni és nyárra sem ártana és a lábamon a combomon a kövérséggel járó jelek csíkok vannak mit tegyek?

Figyelt kérdés
segítsetek am tini vok
2014. febr. 17. 20:02
 1/5 soosvera2014 válasza:

Szia . Én is igy vagyok ezzel . Azért vannak csikok a lábadon mert hízol és így tágul a bőröd . Én néhány fajta módszert kiirtam magamnak :

-igyál citromos vizet (kb 1,5 liter víz egy citrom levével , de ezt higíthatod/sűrítheted )

-egyél sok diót , mogyorót , naponta (max 1 marék) mandulát

- egyél citrusféléket ( citrom , narancs , grapfruit )

-az ananàsz zsírégető

Ezek segíthetik a zsírégetést . Mellette egyél zöldséget és sok ggyümölcsöt . Hanyagold a fehér kenyeret , egyél müzlit és natur yoghurtot . Persze az édességet hanyagold !

2014. febr. 17. 20:17
 2/5 anonim válasza:
Egyet értek az elsõ hozzászólóval, viszont a sport az is elmaradhatatlan.
2014. febr. 17. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Vak vezet világtalant........

És ha a pasinak a teltebb csajok jönnek be?

Citromos víz, szétvágja a gyomrod, sok savat csinál és csak éhesebb leszel tőle. Olajos magvak, dió stb tele vannak zsírral picit nézz utána mennyi kalória. Ne egyél szemetet(kóla, hamburger, pizza, kenyér,cukort cukorral, emeld fel a popód és sportolj valamit tini korban ne fogyókúrázz mert hazavágod a szervezeted aminek komoly következménye lehet egész felnőttkorodban. Egyél rendesen, és sportolj valamit és kész, a tested úgyis sokat változik most.

2014. febr. 18. 00:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Az olajos magvak tele vannak zsírral. A gyümölcs cukorral. Ettől függetlenül egyél gyümölcsöt délelőtt. Reggelizz, étkezz rendszeresen. Minimalizáld a zsír és cukorbevitelt. Teljes kiőrlésű kenyeret fogyassz (ez nem a barnára festett, magokkal megszórt ilyenolyan kenyér)Egyél sok zöldséget, igyál sok vizet. egy órát naponta mozogj. kardio, meg egy kis súly.
2014. febr. 18. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Hús, saláta, zöldségek, rizs, víz vagy tea. Ezeket kombinálhatod ahogy tetszik, a lényeg hogy próbálj 3-4 óránként enni egy marokra valót.+ Napi legalább egy óra intenzív mozgás. Hanyagold: pékárú, tészta, krumpli, tej termék, üdítők, cukros cucok. Magvak, gyümölcs minimális mennyiségben.
2014. aug. 1. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!