Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik napszakban a leghatékon...

Melyik napszakban a leghatékonyabb a mozgás?

Figyelt kérdés
Diétám alatt elkezdtem szobabiciklizni, aerobicozni. Mindezt többnyire esténként 7-8 körül, mivel ekkor van időm. azt vettem észre, hogy az utóbbi időben nehezen tudok elaludni és így reggel fáradtan ébredek. lehet, hogy köze ven ehhez az esti mozgásnak? és ha igen, akkor mikor mozogjak? mert ha reggel sportolok akkor amit napközben fogyasztok kalóriát, az nem marad rajtam?segítsetek kérlek!!!
2009. dec. 9. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Ha reggel adsz nekem egy százast, és én este visszaadok ötvenet, akkor több lesz nálad, mintha reggel adnék egy ötvenest, és este ideadnád a százast?
2009. dec. 9. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Reggel! Reggel érdemes mozogni, és este már nem.
2009. dec. 9. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
...mármint miért nem érdemes este mozogni??
2009. dec. 9. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mikor hatásos, de nekem délelőtt esik a legjobban. Persze most még megtehetem, egy éves gyerekkel vagyok itthon. :)
2009. dec. 9. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Első vagyok, jut eszembe: pont reggel vagy este nem igazán célszerű. Reggel pl. a porckorongok sérülékenyebbek (persze ha esély nincs a terhelődésükre, akkor oké, de az aerobic nem erről hírhedt). Este pedig egyrészt frissít, ami nehezíti az elalvást. Másrészt este minden körülmények közt fáradtabb az ember, és ez kevésbé intenzív edzéshez vezet. Tehát bármi, ami munkaidőnek beillene, mert ez is munka.
2009. dec. 9. 23:43
 6/6 anonim válasza:
Én estefelé jártam konditerembe, utána szauna ennél jobbat nem tudok. Igaz utána már nem nagyon marad energia semmire.
2009. dec. 10. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!