Ketogén diéta: Székrekedés ellen mit javasoltok?
Régebben is sokszor székrekedésem volt, de sok sok salátával, zöldséggel és gyümölccsel ez megoldódott. Most, hogy elkezdtem a ketogént megint durva székrekedésem van, az utóbbi 4 napban csak egyszer voltam wc-n, akkoris nagyon kevés jött. Mit javosoltok, ami beindítja kicsit? Valami tea?
Nagyon rossz, mert az első napokban lement 1 kiló, de az utóbbi napokban meg visszjaött, de gondolom azért mert nem voltam wc-n, nem ürültem ki, pedig azért ettem rendesen.
Ez a diéta nem fogyókúrázásra való.
Sok zöldséggel, gyümölccsel, sovány húsokkal, sovány tejtermékekkel és teljes kiőrlésű termékekkel, napi 2- 2,5l vízzel sokkal sikeresebben fogyhatnál, egészség károsodás nélkül, ráadásul a székrekedésed is megszűnne.
ma 16:59
Próbáltam már, de havi egy kilónál az istenért se megy le több, és még azért is nagyon meg kell dolgozzak( kalóriaszámolás, sovány hús, zöldségek, sport)
Tudom, velem van a baj, nálam sokkal nehezebben mennek a kilók, mint másoknál, és sokkal könyebben jönnek fel:( Ezért vágtam bele ebbe, hátha ez segít végre lefogynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!