Ellipszis tréner+csirke+saláta kombóval elérek valamit?
160cm vagyok és közel 80 kg ami 23 évesen nagyon undorító :(
vennék egy elliptikus trénert, ha minden nap edzek rajta 1-1,5 órát és mellette csirkét eszem salátával, vagy ha mást, de mindenképp kalóriaszámolással, napi max 1200kalóriával, le fogok tudni fogyni? Mennyi idő alatt indul be?
Nagyon nagyon nehezen fogyok, azt tudni kell...
Olyan jót nevettem az utolsó három hozzászóláson!
Az ember meg tudja emészteni a salátát, ahogy minden más növényt is, mivel a bélbaktériumaink bontják a cellulózt (növényevőknél is), sejtfal nélkül pedig ugyanúgy emészthetők, mint az állati sejtek. Szóval csak lassabb lesz a folyamat, nem kivitelezhetetlen.
A kokcidiosztatikum nem antibiotikum, és mindenféle haszonállatnak adják, ha szükséges, marhának is.
Műanyagpalackokat nem célszerű mikrózni, különböző anyagok szabadulnak ilyenkor fel, bizonyos változatokban BPA is van, ami elég csúnyán hat a szervezetre.
Gyümölcs, gyümölcslé fogyás alatt felejtős (fölösleges cukor, de napi 1-2 almával még nem lesz gond)
Joghurt, tejföl felejtős.
"jó ez a gép, de hogy nem fogsz tudni rajta napi másfél órát edzeni, az is biztos. "
Én minden nap két és fél órát edzek rajt, abból két órát a legmagasabb fokozatokon, nem tudtam, hogy lehetetlen megcsinálni, nem szóltak róla. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!