Ellipszis tréner+csirke+saláta kombóval elérek valamit?
160cm vagyok és közel 80 kg ami 23 évesen nagyon undorító :(
vennék egy elliptikus trénert, ha minden nap edzek rajta 1-1,5 órát és mellette csirkét eszem salátával, vagy ha mást, de mindenképp kalóriaszámolással, napi max 1200kalóriával, le fogok tudni fogyni? Mennyi idő alatt indul be?
Nagyon nagyon nehezen fogyok, azt tudni kell...
Jó az a masina.Hogy tisztába légy az alapokkal,olvasd el ezt:
1200 nagyon kevés, mind a magasságod-súlyodhoz, mind a korodhoz és a tervezett sportmennyiséghez egyaránt!
Ha nem akarod, hogy a szervezeted "sokkot" kapjon és tartalékolásra álljon rá, akkor magasabb bevitelről indíts, és a súlycsökkenéseddel párhuzamosan csökkentsd!
Az meg a másik, hogy ne csak a kalóriabevitelt figyeld, a makrotápanyagok helyes aránya sokkal lényegesebb!
Szálkásító diétára keress rá!
Az elliptikus remek, de ne csüggedj, ha nem megy elsőre még félóra sem!
köszi!
kalóriabázison mutatja a makro-t, is mind3ban alatta vagyok, sajnos a fehérje is általában kevés lesz...
alapból nagyon nagyon keveset eszem, csirke+salátából 1200nél többet összehozni nem tudok, ha többet eszem, egyszerűen hányingerem lesz...
ez a gép jó lesz szerintetek? most venném meg..
(nem pont ezt, de ugyan ilyet)
Fölösleges, előbb mutasd meg hogy tudsz felszerelés nélkül is edzeni minden nap (minden másnap), ha ez megy pár hónapig akkor megérdemelsz egy gépet, ám legyen.
Étrendedet komponáld meg jobban, nem fogsz tudni hosszú ideig salátán és csirkén élni.
Nézz paleo táplálkozást vagy hasonlót ami tartható is.
jó ez a gép, de hogy nem fogsz tudni rajta napi másfél órát edzeni, az is biztos. Elég ha 5 perccel el tudod kezdeni,, aztán majd lehet emelni a szintet.
csirke+saláta-tehát innentől kezdve ezt a két dolgot fogod enni életed végéig?
Nem , és hagyd a salátát, mert egyrészt tele van baktériumokkal, rovarpetékkel, másrészt az égvilágon semmi nem hasznosul belőle, az ember nem tudja emészteni a cellulózt, csak a növényevők..
Igyál zöldségleveket , kicsavart citromot vízbe higítva, a csirkemellet is hagyd, az meg tele van kokcidosztatikumokkal mert korán vágják le őket nincs ideje kiürülni az antibiotikumoknak.
Egyél joghurtokat, és gombát, sovány marhahússal
A gombát minden esetben főzd vagy mikrózd szét, a marhahús lehet félig nyers is vagy bifsztek, de ha megfőzöd akkor addig főzd amig szét nem esik ez akár 4 óra is lehet lassan kell főzni, akkor lesz jó és omlós, és előre sose sózd meg!
Minden kajád alapja ez legyen, a joghurtot csak natúrt, de néha tejföllel is helyettesítheted!
Ajánlok egy módszert amit én találtam ki, és használok már egy ideje.
Ha 100% os gyümölcslevet akarsz, akkor fogsz egy nagyobb szájú petpalackot pl cappy-s palack alaposan kimosod! A megmosott kb 30 másodpercig mikrózott (csíraölt) gyümölcsöt belerakod, teljesen tele majd felöntöd félig ásványvízzel és mélyfagyasztod 3 napig.
Kiengedés után a gyümölcsből kijön a friss finom természetesen szűrt mesterséges anyagoktól mentes leve, ezt még kb 2x ujrafagyaszthatod és kinyerheted belőle a még benne maradt levet.
Ha még ittál finomat!!!!!
A végén visszamaradt gyümölcsből meg főzhetsz egy gyümölcslevest, vagy kidobod..
tornáztam alapból már itthon régóta, nem ezzel kezdeném.
Nem áll szándékomba életem végéig csirkét enni, csak míg lefogyok. Most is azt eszek amit akarok, csak nagyon keveset (férjem szerint annyit, mint egy napos csibe), az államvizsga időszakban és az előtte lévő szemeszterben jött fel 15-20kg, előtte is tartottam a súlyom, utána is, ezzel nem lesz problémám.
A salátát meg nem a fogyás miatt hanem alapból szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!