Ti mit gondoltok erről?
Hihetetlen, de vannak benne jó gyakorlatok. Különösen a nyújtások között a végén.
De emellett is ALAP a normális erősítés, azaz durván egy fél óra láb edzés legalább heti 1-2 alkalommal ha saját testsúllyal erősítesz, felsőtest és törzsmerevítő edzés (heti 1-2) és mellé például egy ilyen általános átmozgatás, már végülis rendben van.
Táplálkozás: szénhidrátszegény, lehetőleg tejszegény, ezek a fő jellemzők és akkor fogsz karcsúsodni :)
Táncizásra azért nem érdemes edzeni, mert a szabályos kivitelezésre kellene koncentrálni, hogy elkerüld a sérüléseket.
Ehhez pedig nem táncra, hanem a gyakorlatra kell figyelni, a tánc az csak szórakozás és eltereli a figyelmedet magáról a gyakorlatról.
És egy ilyen táncos videó tele van olyan kardio gyakorlatokkal, amiknek semmi értelmük sincsen, megcsinálod de nem lesz jobb, megy vele az időd. Egy rendes edzésnél megcsinálod szabályosan, lassan például a terv szerinti guggolás mennyiséget, kitöréseket, lenyújtasz utána és készen vagy. Nincs riszálás és figyelem elterelés. Én nem igazán értek egyet ezekkel a videókkal, és hidd el akiknek jó combjuk van a videón, ők is keményen dolgoztak érte, nem csak ugribugriztak.
A videód nőies mozgásával egyet tudok érteni, igen érts ilyen mozgáshoz, csípő körzéshez, ez jó egy nőnek, de ne ez legyen a fő edzés.
köszönöm szépen a javaslatokat! :)
még valaki valamit?
Én még keresek neked egy 'átlagosabb' mintavideót lábazáshoz.
Illetve újra kiemelném azt, hogy nemvárt módon tényleg vannak hasznos gyakorlatok a te videódban, amiket én kiemelnék belőle és azokból állítanék össze edzést.
Összességében heti 1x megcsinálhatod ezt is.
A csípő mozgató, medencebillentő gyakorlatok, a nyújtások, gerinctornás elemek MIND FONTOSAK!
Videókat még keresek, kértem hogy küldjenek nekem.. majd linkelek párat.
Tehát ez, hogy lehet akár 13 perc alatt is korrekt kis lábazást csinálni (nyilván 20-30 perc alatt edzettebbeknek még komolyabb is megy)
https://www.youtube.com/watch?v=ZhQFRPzlaH8
Egyéb gyakorlatok, mert bírom ezt a nőt
https://www.youtube.com/watch?v=9TKaPxQlRgU
És hölgyeknek is mindig ajánlott a Fegyencedzés alap gyakorlataiban erősödniük.
Mellette lehet (sőt, nagyon jó) a csípőt is tornáztatni, de az erősítés muszáj hogy korrekt meglegyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!