Minden nap este jön rám a rágcsálhatnék, mit tegyek ellene és mi legyen az édes helyett ez a rágcsa?
Egyél 1 kanál mézet, amit jó lassan nyalakodj el, erre rá egy nagy pohár víz! mivel a méz nagyon édes, megszűnik tőle az édes íz kívánásod, valahogy eltömít :) de tényleg! és még egészséges is..
Vagy a másik: valami lightos gyümölcsös műzliből 1-2 kanál
hajrá
23L
Első vagyok. A méz se rossz ötlet! :) A müzlit már nem nagyon tartom annak, mert én sose bírok abból csak két kanállal enni... :((( Persze ha te kibírod, hogy csak kicsit egyél belőle, akkor jó!
Amúgy vannak még ilyenek... pld. tejből csinálsz kakaót édesítőszerrel (egy pohárral). Vagy almát lereszeled, citromlével meglocsolod.. esetleg alma-sárgarépa-citromlé keverék. Aztán az aszalt szilvát is lehetne még, de abból is pár szem (az is jó édes).
Túró kis folyékony édesítőszerrel (olyan lesz, mint a túró rudi belseje).
Más most hirtelen nem jut eszembe.. De sorstárs vagyok én is! :))
egyed felváltva: mandula, körte, apró darabokra vágott 80%-os étcsoki. Lassan, jól megrágva és feküdj le korán, hogy ne ehess sokat:)
Nekem ez bevált, így fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!