Napi 30 perc szobabiciklizés hat a testre? (intenzív bringázásról van szó) Vagy ez max bemelegítésnek jó? Mi a véleményetek az idő intervallumokról, hogy mennyit kell minimálisan mozogni a fogyás érdekében?
Fogyás érdekében napi 8 óra edzéssel indítunk, máskülönben nincsen fogyasztó edzés. 30 perc, 1-2 óra az semmi, ennyit mindenki edz aki egy picit is komolyan gondolja.
Biciklizés is semmi, nem nagy terhelés az izmaidnak, ráadásul csak a lábadnak. 10 perc rendes lábedzéssel is ugyanitt lehetnél, 15-20 perccel pedig már jóval előrébb.
Tehát a jó edzés akár még időtakarékos is lehet, a fogyás pedig kizárólag táplálkozás kérdése, sajnos sem a biciklizés sem pedig a guggolás nem számít ebben.
előző: 8 óra edzés? szerinted kinek van erre ideje?
Szerintem meg igenis hat a testre, ha mindennap csinálod és tényleg 30 percig kb 10 km-t letekersz.
8 óra?!
Komolyan nem hittem volna, hogy ekkora idióták léteznek...
Intenzív edzés mellett a zsírégetés 30 óra alatt is beindulhat, olvass utána a témának.
A szobabicikli amúgy szerintem kevés, és nem is mozgatja át az egész testet, vagyis nem lenne okos csak ezt csinálni.
30 óra, az több mint amit én írtam :)
A másik 2 válaszoló viszont téved.
Azt az elméletet követik, hogy ha eleget edzenek akkor majd több kalóriát adnak le ami logikus módon majd zsírégetést és fogyást okoz.
Sajnos ki kell ábrándítanom őket, a fogyás nem pusztán kalória kérdés, a tekerés pedig egy eléggé primitív tevékenység. Ha a szabadban tekertek akkor persze szép szórakozás, szép tájakon is lehet biciklizni.. de mint edzés, kellőképp középszerű.
Mint írtam, 10-20 perc igazi lábedzéssel többet érnétek el, de a fogyás az étrenden múlik. Hízni is lehet, fogyni is, attól függ hogyan esztek.
Olvassatok jobban utána ;)
De normális helyen, ne a kiskegyedben.
hozzászokáshoz az edzéshez tökéletes kezdés a napi 30 tekerés.
ráállsz lelkileg,hogy ennyit kibírj és havonta növeled 10 perccel a napi adagot.
közben megdolgoztatod a szíved,keringésed az elsatnyult izmaidat.
kalória felhasználás szempontjából nem jelentős,de a lelki fejlődésben az önfegyelemben egy nem edző embernek kiváló kezdő lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!