Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kaloriat kell mindennap...

Mennyi kaloriat kell mindennap ahoz hogy 40 kg ot foggyak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
egyél batyut!
2014. febr. 10. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt anélkül, hogy tudnánk a súlyodat, magasságodat, nemedet és korodat, nem tudjuk megírni.

De itt egy tipp: google keresőbe beírod a következő két szót: kalóriaszükséglet számítás. Kapsz sok oldalnyi találatot, egyet kuválasztasz, bepötyögöd az adataidat és kiszámolja neked.

De ne csak a kalóriát, hanem a szénhidrát, fehérje és zsír mennyiségét is nézd.

Sok sikert.

2014. febr. 10. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a 40 kg valóban túlsúly, és ennek leadásával nem leszel kórosan sovány, akkor én azt javaslom, hogy ne kezdj bele eszeveszett kalóriaszámlálós diétába.

Én 10 éve 45 kg-t fogytam, azóta tartom, igaz néha egy kis rásegítéssel. /torna/

Az én javaslatom tapasztalatom alapján, hogy ha tartós eredményt akarsz elérni, akkor fogyj nagyon fokozatosan. Ez a 40 kg tekintetébe kb 2,5 évet jelent. Eközben persze fokozatosan alakulsz.

Mindent egyél abból, amit eddig ettél, csak kevesebbet. Pl felezd meg az eddigi adagod, édességet meg csak hetente egyszer engedélyezz magadnak.

Ekkora súlyfeleslegnél már önmagába ez is hihetetlenül látványos lesz. Ugyan nem a tükör előtt, de a mérleg nem fog hazudni.

Ezt csináld addig, amíg a fele mennyiségű étel elég nem lesz, tehát nem lesz hiányérzeted kaja után. Ebből fogod látni, hogy összeszűkült a gyomrod.

Ezután ne tegyél mást, csak a heti egy édességet is iktasd ki, valamint a kenyeret teljesen hagyd el. Heti háromszor egyél egy kis kiflit vagy zsemlét.

Ezt megint csináld addig, amíg elégedettnek nem érzed magad így is, majd iktass ki minden lisztes dolgot, a további fogyáshoz.

Valamint napi 30 percet mozogj, szerintem kezd a lusta tornával. Van ilyen dvd. A mozgás intenzitását is folyamatosan növeld. Pl amikor evésben váltasz a következő szintre, akkor válts a mozgásban is.

Szerintem ekkora túlsúlynál a mindent azonnal megvonok magamtól nem működik hosszútávon. Ugyanúgy kell leadni, ahogy összeszedted. Szépen, fokozatosan.

2014. febr. 11. 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon.koszonom a hasznos valaszt az igazsag az hogy a 3 ik gyerek utan hiztam.meg ennyire es a hormonom is nagyon felborult gondolom ez is kozre jatszik a koversegemhez :-( oszinten megmondom 113 kg vagyok es 70 re akarok lefogyni
2014. febr. 11. 12:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szépen fokozatosan menni fog. Amire visszamész dolgozni, nyoma se marad. :) Ügyesen!
2014. febr. 11. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!