Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a vékonyabb...

Mit tehetnék a vékonyabb lábakért?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy diéta meg mozgás. Ezt meg is teszem. Na de milyen edzéstípusokat végezzek? Persze azt is tudom, hogy ha lábra eddzek akkor ott valami izomféle is lesz, de nekem a lábaim vékonyítása lenne cél.
2014. febr. 9. 15:35
 1/2 anonim válasza:
Szerintem kerd egy szakerto segitseget, en is ezt fogom tenni, pont holnap megyek hozza(remelhetoleg), ő majd csinal egy dieta es egy edzestervet, es kerd meg ill. Mondd neki hogy te szalkasodni szeretnel. Ok tudjak a legjobban, hidd el:) szabad tudni hany kg/cm vagy?
2014. febr. 9. 15:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a választ. Mennyit fizetsz egy ilyen tanácsadásért ha nem vagyok tolakodó? :) Én is gondoltam hasonlóra, csak most jelenleg még anyagilag kicsit az is megerőltető, hogy igyekszem a legegészségesebb ételeket venni :)

Egyébként 160 cm és 54 kg. Ezzel az elosztással olyan komoly bajom nem is lenne ( persze nem bánnék pár kiló minuszt) Csak ugye vannak olyan testrészek, mint az említett lábaim, amikkel nem vagyok megelégedve :/

2014. febr. 9. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!