Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó? L/164cm/60kg?...

Ez így jó? L/164cm/60kg? Milyen alakformáló fagyótornát ismertek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 20:43
 1/4 anonim válasza:
Legalább mínusz 15kiló:D fiú vagyok, szép lányokat szeretem
2009. dec. 7. 21:32
 2/4 anonim válasza:
Kilépsz az ajtón és futsz. Legalább fél órát 1-2 naponta. Nem kerül semmibe. Ezenkívül kerüld a zsíros ételeket, az édességeket, délután 17 után pedig már semmit ne egyél. Ennyi. Azon kívül, hogy fogyni is fogsz a közérzeted is javulni fog, és egészségesebbnek érzed majd magad.
2009. dec. 8. 08:22
 3/4 A kérdező kommentje:

"Kedves" első válaszoló. Gondolkozz már szerinted egy 45 kg-s lány 164 centivel normális??

Amugy még a kérdésemhez, vastag a csontozatom és teniszezem megíjászkodom is.

2009. dec. 8. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:

"Legalább mínusz 15kiló:D fiú vagyok, szép lányokat szeretem"

Gondolom, nagyon "raj" vagy a barátaid körében, ha csontvázakkal, meg nullás IQ-val rendelkező lányokkal mutatkozol. Gratulálok, csak így tovább.

A kérdezőhöz: így télen tornázz egy kicsit bent, én is dobtam le 3 kilót. Most 57 kg vagyok, és 164 cm. Ajánlom a pilatest, nagyon hasznos, sok videót találsz a youtube-on.

2010. jan. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!