Malibú1883 kérdése:
Valaki próbálta már a Zöld Kávé kivonatot, hogy le fogyjon?
Figyelt kérdés
Olvastam már pár oldalon róla de tuti van vmi hátulütője de sehol nem olvastam róla, olyan fogyókúra nincs ami kockázat mentes lenne. Ha valaki már megcsinálta akkor elmondaná hogyan zajlik és mennyire válik be hosszú távra?2014. febr. 8. 09:25
1/3 anonim válasza:
Mire gondolsz?
Tudod, hogy sok millió ember kávézik?
Milyen fogyókúráról meg kockázatokról írsz??
Nincsenek fogyasztószerek, létezik gyulladásfokozó szénhidrátban gazdag nyugati táplálkozás amin elhíztok, és léteznek szálkásító táplálkozások, ilyen az egészséges táplálkozás amivel fogyhattok.
A kávé, zöld kávé, robusta, arabica említést sem kap, mert szóra sem érdemes.
2/3 anonim válasza:
Miért vannak ennyien belebuzulva a zöld kávéba,nem értem?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem próbálkozom én semmilyen fogyókúrával hanem ismerősömnek keresek valamit mert nincs akarat ereje utálom én is az összes fogyókúrát én inkább a sport híve vagyok, csak kíváncsi voltam olyanok véleményére aki ki próbálta esetleg és tudni szerettem volna, hogy lett-e komolyabb baja vagy valami hosszútávú eredménye az egésznek
2014. febr. 8. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!