Hogyan lehetne combizombol fogyni? Lehet hulyének néztek de nekem fontos hiszen balett pályán vagyok es sovány vagyok de hiszen elég nagy a comb izmom es ez nem jo:S
Futástól nem szálkásodsz! A diétától igen!
Nincs helyi zsír égetés combodról,csak hasról,tokából,jobb mellből és társai nem tudsz fogyni kimondottan egy adott területről. Ha fogysz mindenhonnan fogy. Futás csak ront a helyzeten még nagyobb lehet a combod attól függ hogy futsz. Ezt érdemes elolvasni szerintem. [link]
Balettosoknak kellenek lábak. Erős lábak.
A táplálkozásod legyen gyorsan felszívódó szénhidrátoktól és tejtermékektől mentes, ennyit tehetsz a karcsúság érdekében.
Most izom a combod, vagy hájas?
Mert a fele itt arról ír, hogy hájból hogy tudsz fogyni a másik fele meg izomból...
Mondanám, hogy nyújts mert az segíteni szokott, de abban gondolom nincs hiányod...
Amit szoktak mondani, az az, hogy lehet veszíteni az izmokból ha nincs elég üzemanyag a testedben és a testnek az izomból kell energiát nyernie. Persze ezt legtöbbször rossz esetben mondják, de mondjuk neked egy reggeli futás reggeli nélkül lehet segítene ebben. De ne hallgass rám, csak találgatok :)
Izomból nem hájból:D
Naponta négy órát mozgunk vagy többet reggeli futásra nincs is nagyon időm mert reggel 8tol vagyunk es 6kor végzünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!