Egyrészt, a természetben sem kapna több inzulint gabonák nélkül.
Másrészt a keto gyógyhatására lenne szükség, tehát alapból is időszakosságban gondolkozunk, terápiaként úgy tudom nem ajánlják a ciklikust.
De ha adott esetben tényleg a ciklikus ketogén lenne jó, ám az is lehet, bevallom én ezt már nem tudom.
Lényeg, hogy már jó dolgokról, jó irányban ötletelünk.
"Szüksége van valakinek a több inzulinra? Ugyan mihez kell a több?"
Ha 18-20 (fiuknal inkabb 23) ev alatti, akkor meg fejlodik a szervezete es az inzulin a leganabolikusabb hormon. Ha pedig sokat es intenziven sportol, akkor ugyanebbol az okbol. Egyebkent a feherje utan is sok inzulint valasztasz ki, csak mivel o ahogy latom vega, igy gondolom sok feherjet sem eszik. De ebben tevedhetek, ha ugy löki le a nyers tojasokat, mint Rocky :) De egyetertek veled, szerintem a keto etrendek nemcsak hogy jo hatassal vannak a közerzetre, hanem finomak is!
"Azért vannak a padlón, mert lusta, rendetlen disznó vagyok :)"
Téged kereslek! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__301..
Azért akkora inzulinválaszt nem produkálnak a fehérjék (hús-hal-tojás) hogy az kórosan magas, elhízós inzulinszintet hozzon.
De ketóban ezért is van korlátozva a fehérjefogyasztás, mert persze okoz inzulin elválasztást.
a legjobb amit találtam, finomnak tűnnek a receptek is rajta, egy próbát mindenképp megér. nagyon köszönöm, hogy felhívtátok a vegán ketogén diétára a figyelmem, remélem használni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!