Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Júliusig -20 kiló. Menni fog?

Júliusig -20 kiló. Menni fog?

Figyelt kérdés

Étkezéssel kapcsolatban kérhetek tanácsokat?

Tudom, hogy sportolni is kell. Jelenleg boxolni lenne lehetőségem, meg futni.

Köszönöm előre is

2014. febr. 4. 18:06
 1/1 kuszi válasza:

Szia!

Én 20 felett dobtam le, és nem KELL sportolni, csak ha kedved van. Sokkal hatékonyabb, ha nem eszed meg a pluszt. És most kicsi mínuszt kellene neked egy ideig. Nekem az orvos dietetikus (tehát nem hókuszpók és nem is Norbi) mediterrán diétát írt elő és beálltam ezzel 83-84-re a korábbi 106 helyett 3 hónap alatt.

Egyszerű: semmi "direkt" szénhidrát [cukor, kenyér, krumpli, tészta, rizs, kukorica]

Amit lehet, számolni se kell:

- sovány tejtermékek

- cukor helyett mindenféle édesítő

- sovány húsok

- zöldség

- gyümölcs

- hal

- olaj zsír helyett

- magvak

Egyél amennyi jólesik!

Ha nem vagy meg nasi nélkül, akkor magokat tarts magadnál. Első pár hét furcsa lesz, változik a látásod, szaglásod, amíg átállsz.

A titok, hogy nincs félrelépés, egy "kicsi" sem. Nézz meg mindent, nagyon sok dologban van cukor (savanyúságokban is).

Ja, és utána így maradni örökre. Ha lefogytál, menj el konditerembe, mert 20 kiló ledobása után "összecsoffadsz". Nem kell építkezni, csak tónusban hozni az izomzatot. Heti két alkalom elég, mondd el egy ottani edzőnek mit csináltál, és tudni fogja, hogy kell alakítani. Könnyebb testsúllyal sportolni is könnyebb :)

Ezek kívül ha szeretsz sportolni csináld, ha nem, hagyd a fenébe, mert annyit nem tudsz lesportolni mint amennyit a kaján meg tudsz fogni.

Ha le akarsz fogyni, a fentivel lehet. Nincs trükk, nincs könnyű út. Ha a célod komoly, meg tudod csinálni. Ha nem tudod megcsinálni, akkor nem is akartad. Majd máskor.

R

2014. febr. 6. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!