Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Törvényszerű a hízás?

Törvényszerű a hízás?

Figyelt kérdés

Közel fél éve diétázom. Se kenyér, se tészta, se liszt, se krumpli. Sőt cukor helyett is csak édesítő.Semmi édesség. Napi 5x kis étkezések, este 5 órával bezárólag. 1200-1500 kalória/ nap. Sovány húsokat eszem zöldséggel, sajtot, gyümölcsöt, natúr joghurt, olajos magvakat, tojást. Lefogytam több, mint 15 kilót így ezzel a módszerrel.

Jelenleg 174/54 26L

Már nagyon unom és szeretnék kicsit több kalóriát bevinni. Néha egy kis édességet enni. Nem célom visszaállni korábbi étkezésemhez, ugyanúgy kerülném az említett dolgokat. Csak kicsit többet enni, ez így nem élet. Tuti visszahízom pár kilót?

2014. febr. 4. 17:24
 1/2 Arwen válasza:

Szia :)

Nyugodtan ehetsz kenyeret, tésztát, édességet de a lényeg a mennyiség!

Heti pár kocka csoki (főleg az ét fajtából) nem árt meg, ahogy egy kevés tészta sem. Alkalmanként meg lehet enni egy szelet tortát, hidd el, ha nem esel ezektől vissza a régi étkezésedhez, és minimális mennyiséget fogyasztasz ritkán, akkor semmi baj nem lesz belőle :)

2014. febr. 4. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is azt csináltam mint te. Aztán szépen lassan visszatértem a kenyérre és a tésztára is. Nem tudom miért nem eszed a lisztet, a tésztát és a krumplit főleg. Ezekre szükséged van a szervezetednek. Ha megnézed az ételpiramist akkor te a legfontosabbakat hagyod ki az étrendedből. Én dietetikusnál is voltam, és ő konkrétan bolondnak nevezte azt aki ezeket kihagyja. És ő ért hozzá. A krumpli a diétás étkezés része. Csakúgy mint a liszt. Nem szabad kihagyni. Sehol nem olvasol olyat, hogy ezeket nem szabad enni vagy ki kell hagyni. SEHOL ÉRTELMISÉGI OLDALON!!

Na szóval, én is ezt csináltam, és igazából jó, hogy mostmár mindent eszek megint, mert konkrétan nem volt anyagcserém, nem tudom neked van-e. Na mindegy. Szóval egy grammot nem híztam vissza, pedig mindent megteszek, mert túlzásba is estem, de még nem sikerült. Úgyhogy ha nem koplalással meg le hirtelen nem kell aggódni.

2014. febr. 23. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!