Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételeket ajánlotok...

Milyen ételeket ajánlotok diéta közben, ami nem annyira uncsi mint a csirke-rizs kombó? Többi lent!

Figyelt kérdés
Körülbelül 10kgtól kéne megszabadulnom. Mindennap bicajozok másfél órát, ezenkívül heti 3x tornázok. Nem szívesen eszek 600-800 kcalnál többet. (Nálam már ez is haladás, ugyanis anorexiás voltam (vagy semmi vagy max 500kcal(bár még mostanában is vannak ilyen napjaim), gyógyuló félben vagyok de rengeteget híztam amióta próbálok jobban lenni (15kg), és azt a 10est tényleg le kéne dobnom. 25kg-t fogytam összesen, csak most 10 visszaszaladt és így rosszul érzem magam a bőrömben) A legnagyobb bajom, hogy nem bírom a monoton és egyszerű dolgokat. Különlegesebb ételekre vágyok, amiket szívesen ennék. Ez a csirke-rizs, saláta már az őrületbe kerget :(

2014. febr. 3. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Idióta vagy.Ezért maradsz dagadt
2014. febr. 3. 03:18
 2/7 VWXYZZS ***** válasza:
Tudod miért szaladt vissza 10 kiló? Azé bazmg mert 500 kcal-t eszel. Na ezért vagy fogyatékos.
2014. febr. 3. 08:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Húst, halat, tojást, zöldségeket és olajos magvakat ajánlunk, első körben.

Monoton és egyszerűen ne egyél, mert az ember ezt nehezen bírja, nem monotonitásra lettünk 'teremtve'.

Többet kell enned, mert kb. fele annyit eszel mint ami szükséges lenne. És ez is bajt okoz (nyilván, még mindig sok ember, gyerek hal éhen az éhezés nem kimondottan egészséges)

2014. febr. 3. 08:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudjatok de így sem vagyok a "dagadt" kategóriába besorolható. Legalábbis a környezetem, az orvosom és a kalkulátorok szerint. Így normális a súlyom, de nekem ez túl sok és nem vagyok megelégedve magammal. Nem értem, miért kell lefogyatékosozni egy BETEG embert. De azért köszi, a legjobb ilyen helyzetben ilyen megjegyzéseket kapni, hogy dagadt vagyok :D Bár nem várom el, hogy megértsétek, én sem hittem, hogy ez tényleg lehetséges, aztán megtörtént. Ez egy betegség, ami súlyosabb, mint amilyennek külső szemmel látszik, és sokkal nehezebb kijönni belőle. Nem úgy megy, mint ahogyan Ti gondoljátok, hogy "egyé és kész". Közel sem. Tudom, hogy nagyon keveset eszek, de értsétek meg, hogy számomra még ez is baromira nehéz. Fokozatosan majd növelni fogom a kalóriabevitelt. Én csak megszeretnék gyógyulni, de azt hiszem rosszul tettem, hogy egy olyan oldalra írtam, ahol mindenért csak leszólnak :)

Utolsó neked pedig köszönöm szépen, hogy normálisan válaszoltál :)

2014. febr. 3. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is le kéne adni 16 kilót minimum, nekem nem a változatos étrenddel vagyok gondban hanem hogy megelégedjek a kevés étellel.

Én nem tudom ezek mi féle kalória számlálók de 1200 kalória után is én még nagyon éhes vagyok.

Ha azt nézzük egy pörköltet egy adag burgonyával is 323 kalória és csak 1 szeri étkezés akkor még hol van a napi 5 étkezés.

És hozzátenném nekem 700 kalória van beállítva egy napra a heti másfél kg fogyáshoz.

Nagyon jó lenne tudni hogy hogy lehet ezt kiállni hogy annyit egyek amennyi szabad.

Estétől diéta alatt esténként nem fogok vacsorázni és délután 3 óra után nem fogok enni semmit.

A kérdésedre a válasz az hogy egyél egy jó kis tojásos ételt.

2014. febr. 3. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:

1. nem eszünk krumplit fogyás alatt.. (mert tele van keményítővel, nem kell)

2. értelmetlen keveset enni. heti 1,5 kiló fogyás cél is irracionális.

Ami szükséges, az jóllakásig való étkezés TÁPLÁLÓ (és nem zsírosító, cukros, keményítős) ételekkel. El lehet térni ettől a szükségtől.. lehet mondani hogy 'jaj nektek nem ez nem jó, többet akartok fogyni, akartok krumplit enni vagy müzlit.." de nem nekem lesz rossz emiatt.

2014. febr. 3. 14:37
 7/7 anonim válasza:

Nagyon sok mindent lehet enni!

Pörkölt savanyúsággal , tk nokival

Rizses hús zöldségekkel (barna rizsből)

Bolognai spagetti durum tésztával

Lecsó

Stb stb stb.

Amikor elkezdtem a diétát en is azt hittem hogy rizs+csmell kombó lesz csak a jó :)

2014. febr. 3. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!