Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen az élet soványan?...

Milyen az élet soványan? Jobb, mint kövéren?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Már miért mennék el a fszba?

A munkatársaim 110-130 kilósak, mind hentes, engem libatollnak hívnak.

És egyiknek sincs hordó bele, mind vállas, meg olyan nyakuk van mint a derekam..

2014. febr. 2. 13:03
 12/19 VWXYZZS ***** válasza:

Különbség van a között, hogy valaki dagadt meg izmos.

Ő 120 kg:

[link]

Ő is:

[link]

Inkább lennék az első.

2014. febr. 2. 13:12
 13/19 anonim ***** válasza:

És pl Fekete Lacit meg a hozzá hasonlóakat hova sorolod?

Hájjal nem lehet kőgolyókat emelgetni.

A második beteg, nem hájas.

Az nem mind háj, ki vannak tágulva a belei, meg szerintem csupa víz belül, ezért van megereszkedve a hasfala.

2014. febr. 2. 13:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem egyik sem tetszik... A nagyon izmos épp annyira nem, mint a kövér...
2014. febr. 2. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Bár sovány még nem vagyok, de sokkal jobb.
2014. febr. 2. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
De inkább karcsú szeretnék lenni, mint sovány..
2014. febr. 2. 14:09
 17/19 VWXYZZS ***** válasza:

A Fekete Laci izmos csak van rajta 10 centi zsír. Mivel az sportágában nem a külső a lényeg hanem az erő így náluk a szálkásítás időszak kimarad. Ő csak tömeget növel.

Amúgy meg ha neked a Laci az etalon:

[link]

Hát akkor hajrá. Én nem akarok így kinézni.

2014. febr. 2. 14:28
 18/19 anonim válasza:

Kövéren buliban: - Ejj de jó az a pasi ott! ... Ohh...már megint a Julcsához ment oda ez is, miért nem hozzám? Pedig olyan szép az arcom és a hajam és még a sálam is olyan szép, aminek 12.000 Ft volt az ára! Nem értem! Nem értem! S még értelmesebb is vagyok, mint a Julcsa! ...na majd találok mást......de szép az a másik pali ott....Ohh...nem igaz! Odament az Ágihoz! Ezt se értem....nincs helyén az esze. Miért nem hozzám jött oda? Így elsétálni mellettem, pedig feltűnő nagy piros fülbevalóm is van és szépen mosolygok!!! Nem értem.

Soványan (azaz inkább kisportolt alakkal) egy buliban:

...Ú wazze de jó ez a zene...hmm. Ez meg ki? Ja, hello én meg Bea vagyok. Üdv.......

...már megint ez meg ki....már megint idejött egy másik...mi van itt tavasz?...hello Bea vagyok...áh most nem táncolok veled, mással jöttem.

...helló Julcsa! Hát igen, kemény meló volt...neked is sikerülhet...ja, sajnálom hogy hozzám jött oda, de elküldtem neked! Nézzél rá szépen hátha hozzád jön oda.

....helló Ági! Mi? Ja? Nem tudom, miért...nem tudom hogy miért jön hozzám folyamatosan ennyi hapsi ide. Nem tudom mit akarnak, pedig semmi feltűnőt nem húztam és még a sportcipőm is szakadt.

Na kb. ez.

2014. febr. 2. 15:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, még sosem voltam sovány. Nem is akarok az lenni.

Karcsúnak, izmosnak igen.

2014. febr. 2. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!