Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázom, de híztam. Na jó,...

Diétázom, de híztam. Na jó, egy napot csaltam, de az ennyire számít?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtem neki az életmódváltásnak. 162 cm vagyok. 58-ról kezdtem 1 hét múlva 55.9 voltam. (tudom, hogy több mint kéne, de szerintem csak kiürültek a beleim, és ezért 2 kiló. Második héten minden rendben volt, de pénteken tehát tegnap előtt nagyon sokat ettem. Szerintem azért mert megvontam magamtól az édeset és nem bírtam már tovább. Még kísérletezek, hogy hogy alakítsam ezt az étrendet. Azok ellenére hogy pénteken mennyit ettem, a hasam már rég lement, úgy éreztem, hogy mivel elég gyors volt az anyagcserém és nem híztam egyetlen naptól. Ma reggel mértem magam, sejtettem h nem fogok fogyni a csaló nap miatt. De hízásra nem számítottam. Ahhoz képest 56.7!!!!!! Segítsetek :((
2014. febr. 2. 08:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy napon belül is ingadozhat a súlyod akár két kilót is. Ha megiszol fél liter vizet, már fél kilóval nehezebb vagy. Ráadásul a legtöbb szobai mérleg pontatlan: ha arrébbteszed fél méterrel, mást mér. Két hét után úgysem jönnék még igazi eredmények (az első héten sem zsírt vesztettél). Tehát nyugi. Tarts ki. Egy-két hónap múlva fogod látni, hogy van-e eredmény. És ne csak diétázz, hanem sportolj is.
2014. febr. 2. 09:20
 2/2 VWXYZZS ***** válasza:
Írd le egy napi étrended!
2014. febr. 2. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!