Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az normális, hogy sokat...

Az normális, hogy sokat fosok, amióta diétázom?

Figyelt kérdés

Sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok és sok vizet is iszom. Emelett eszem sovány húst, tojást, túrót, sajtot, joghurtot, abonettet, rizst, magvakat.... Nem tudom, baj van-e, mert szerintem eléggé egészségesen étkezem.

Most is híg széklet

2013. aug. 19. 16:27
 1/5 anonim válasza:
Normális. Nálam is így van ezektől a kajáktól.
2013. aug. 19. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Tejtermékektől megszokott (és nagyon sz.ar kaják)

zöldségektől, gyümölcsöktől akkor, ha sz.ar az emésztésed vagy sok gyümölcsöt eszel.

Rendbe kell rakni a dolgokat, a kezdet hogy nem eszel tejet és hőkezeled a zöldségeket, csökkented a gyümölcs bevitelt.

2013. aug. 19. 18:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaj, hagyjál már, eddig minden nap megittam fél liter tejet, mégis normális székletem volt, most meg tegnap is csak 50 g túrót ettem.
2013. aug. 20. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Szo.pacs neked bratyó.
2013. aug. 20. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:

hát mondjuk ha paradicsomot összeeszed a tejjel attól simán...

egyébként meg a zöldségekben alapból rengeteg rost van, a rost pedig köztudottan hígítja a székletet. Ha eddig nem ettél ennyit és hirtelen növelted a rost tartalmú ételek bevitelét, akkor elképzelhető, hogy kell egy kis idő a pocinak, mire át áll.

Hány éves vagy? Úgy sejtem férfi (csajok nem hiszem, hogy a "fosok" kifejezést használnák:D).

2013. aug. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!