Az normális, hogy sokat fosok, amióta diétázom?
Sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok és sok vizet is iszom. Emelett eszem sovány húst, tojást, túrót, sajtot, joghurtot, abonettet, rizst, magvakat.... Nem tudom, baj van-e, mert szerintem eléggé egészségesen étkezem.
Most is híg széklet
Tejtermékektől megszokott (és nagyon sz.ar kaják)
zöldségektől, gyümölcsöktől akkor, ha sz.ar az emésztésed vagy sok gyümölcsöt eszel.
Rendbe kell rakni a dolgokat, a kezdet hogy nem eszel tejet és hőkezeled a zöldségeket, csökkented a gyümölcs bevitelt.
hát mondjuk ha paradicsomot összeeszed a tejjel attól simán...
egyébként meg a zöldségekben alapból rengeteg rost van, a rost pedig köztudottan hígítja a székletet. Ha eddig nem ettél ennyit és hirtelen növelted a rost tartalmú ételek bevitelét, akkor elképzelhető, hogy kell egy kis idő a pocinak, mire át áll.
Hány éves vagy? Úgy sejtem férfi (csajok nem hiszem, hogy a "fosok" kifejezést használnák:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!