Diétázom, de még is hízok?
2 hete kezdtem neki, életmódot próbálok váltani, semmi lisztes dolog, semmi krumpli, vagy hasonló dolgok. Egy nap többször eszek, de keveset, leveseket, főzelékeket, gyümölcsöt, és napi 3 liter vizet megiszok. Próbálok este felete már nem enni, csak ha nagyon éhes vagyok akkor tojást, vagy valami gyümölcsöt. Jobban érzem magam, külsőre mintha ment volna le, de kg-ban hízok.
Edzeni is szoktam minden nap legalább 1 órát. Mit csinálok rosszul, vagy ez természetes? Nyárra akarok leadni 10-15 kg-mot, de így nem tudom hogy fog sikerülni. Megfogadtam hogy havonta 1x állok a mérlegre de nem bírtam ki és azt vettem észre hogy 1,5-2 kg-al több vagyok.
Jobban tudnánk segíteni, ha a testzsír mennyiséged változásáról tudnál írni valamit, a testtömegeddel így hirtelen én (és szerintem más válaszoló) sem tud mit kezdeni.
Mivel az, hogy 2 kg-mal többet mutat a mérleg nem egyértelmű hogy zsírosodást jelent. Az izmok edzés mellett pik-pak több vizet és glikogént kezdenek tárolni/megkötni, úgyhogy.. egyelőre ez nagyon bizonytalan.
ha tényleg fogyni akarsz,akkor egyél sokkal kevesebbet az eddigieknél,és tuti,hogy lemennek a kilók.
-én felére levettem az adagokat és 5 hónap alatt 5 kiló ment le,
"......volt, többet nem jövök."
-nem is fogsz hiányozni senkinek se...
Persze.. miért hiányozna, hiszen ha ő elmegy olyan ember akkor is marad a fórumon, aki ekkora
"ha tényleg fogyni akarsz,akkor egyél sokkal kevesebbet az eddigieknél.."
állatkirály csillámfaasznátsziláma ökörparaszt gyökérséget fog írni az eleve lelkisérült és nem túl tájékozott fogyis csajoknak.. ugyi?
Így van, ahogy Tápi mondja :D
Csináljatok málnadiétát, az jót tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!