Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem tudok 45 kg alá fogyni?

Miért nem tudok 45 kg alá fogyni?

Figyelt kérdés
Olyan könnyen lementem 45-re, de innen lejjebb nem megy. Hogyan lehetne? Mit ne egyek ha fogyni akarok?
2009. dec. 6. 00:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Őrült vagy?? Innen még hova? Amúgy hány cm párosul emellé?
2009. dec. 6. 00:38
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát azért nem tudsz mert kb 25 kiló a csont és az agyvelő plusz a csontvelők egy átlag felnőtt emberi testben, kb 3-4 kg a véred és kb egy - másfél kg a kaka ami benned marad a többi pedig a szervezeted a szerveid nedvesség tartalma, illetve az a minimális zsírtartalom amit nem tudsz leégetni!

Innentől ha felnőttkorú vagy (+18) és tovább fogysz arra rámegy majd a veséd, aztán a májad majd a tüdőd és legvégül a szived is...

2009. dec. 6. 00:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Miért akarsz anorexiás lenni? Ez kinek jön be?:S
2009. dec. 6. 00:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Omg, 45 kiló az már magában kevés:S
2009. dec. 6. 01:11
 5/14 A kérdező kommentje:

163 cm vagyok. Nem anorexiás akarok lenni, csak van egy célom. De nem érdekes hogy mi az.

És ha mondjuk elkezdenék tornázni meg ilyesmi? Attól fogynék? Vagy ha nem ennék húst?

2009. dec. 6. 01:17
 6/14 anonim válasza:
húst nem szabad mellőzni... attól jobb nem lesz. Amúgy se a hús hizlal hanem a szénhidrát, meg a cukrok
2009. dec. 6. 01:18
 7/14 anonim válasza:
OMG 13 éves vagyok lb 160 centi és 50 valahány kiló xD
2009. dec. 6. 01:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Csak mellékesen jegyzem meg:ma már a divatbemutatók manökenjei körében sem a csontkollekciók a menők,hanem a kissé teltebbek.Ne akarj tovább fogyni,mert lehet,hogy eléred a célod,de az egészséged rámegy,és akkor a cél sem lesz már érdekes.
2009. dec. 6. 06:53
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok, hadd fogyjon. Tornázz napi 3 órát, ne egyél semmi húst, se tojást, csak egy fél almát.

Ezt csináld 3 hétig, ekkor meghalsz, innen rohamosan lefogysz majd 7-8 kilóra. A Darwin-díj pedig járni fog.

2009. dec. 6. 06:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Bármi is a célod, ha ez annyira elvakít, hogy nem látod tőle, hogy az egészségeddel játszol, akkor valóban már most beteg vagy! És ezt nem azért írom, hogy kötözködjek Veled!

Az a baj, hogy tudom, ezt hiába írom, tiltakozni fogsz a válaszom ellen. És ez megint csak azt mutatja, hogy nem normális, amit csinálsz.

Két tanács, de attól tartok, nem fogod meg megfogadni:

1. Keress fel egy dietetikust, ő segít abban, hogyan érdemes enni.

2. Menj el egy pszichológushoz, még ha nem is érzed szükségét, mondd el a problémádat, és ha ő azt mondja, hogy nem kell menned többet, csak akkor hidd el, hogy hülyeségeket beszélek.

Ja és lehet, hogy inkább fordított sorrendben kellene tenned. De mindegy, mert szerintem azt gondolod, hogy Te jobban tudod, mi kell neked, én úgyis csak okoskodok.

Mindenesetre remélem, vigyázol az egészségedre!

2009. dec. 6. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!