Fogyozok, de nem Megy lejjeb, mi a hiba?
Szóval amit csinálok
általában:
Reggelire:
1db barna rozs kifli+ 2-3db tojás
Ebédre:
Vagy hal vagy Csirkemell+ Főtt krumpli v Rizs(köv héten már barna rizs)
EZUTÁN
MÁSFÉL 2 ÓRA AEROB EDZÉS
(30 perc bicigli,15-20 perc Futás,Taopso kb 15 perc,Súly emelés,Felülés,stb)
És este 6 előtt Ugyan az mint ebédnek.
Nagyon néha megeszek 1 kis csokit de mostanában mostmár azt sem.
Ez előtt fogyoztam evvel a étrenndel lement 8 kiló.
Csak most megált.( igaz most kezdtem megint edzeni)
Sőt valamikor többet mutat..Szóval ez lehet az h később indul be? és hirtelen megy le a kiló? vagy valami rossz.? köszönöm a válaszokat:)
Csak néhány ötlet. Ha már krumpli, akkor legalább héjában főtt/sült. Egyébként fogyózóknak tilos. Minden nap 2 óra edzés? Az edzőm hiába nyomott le minden nap spinninget és hot iront, husis maradt. A szervezete hozzászokott ehhez a terheléshez, nem volt neki kihívás.
Kaja. Ez nem a legjobb összeállítás. Hiányzik a tízórai és az uzsonna. Hiányzik a sok fehérje, ami nem csak csirkemellben van. Hiányzik a zöldség. Amit érdemes lehet kipróbálni: szénhidrát diéta (cukrosoknak való), Béres Alexandra-féle súlykontroll, és ha sok pénzed van, bemérés, hogy milyen ételek valók neked (metodic-régen más néven futott). Csodákra képes.
Mozgás. Biztos a te mozgásod ez a sok kardió? Megint fogyózok, nekem arra meg se moccant. Újrakezdtem a hot iront (súlyzós edzés), heti 2, de már lejjebb ment a súly egy icipicit az első 2 alkalom után. Az a pici is motiváló erővel bír. :)
Csak ötleteltem, de lehet rajta gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!