Szerintetek mennyi idő kell mire Egy 26 éves nő 80 kilóról lefogy 55 kilóra?
Úgy hogy 55 kiló csak 16 éves kora alatt volt, az fölött mindig több volt 21 éves kora után a szülések miatt drasztikus gyors hízás volt.
2 gyerek anyukája és 165 cm magas.
Ismersz paleós anyukákat? Ez ám a testközeli tapasztalat! :D
Áldott állapot? Egy frászt! Akkora teher volt, hiába akartam, vártam és imádom, amióta megfogant, hogy csak na!
Kezdődött 16 hétnyi émelygéssel, vészes terhességi hányással... épphogy csak elkerültem a befektetést, de így is kétnaponta jött az orvos, hogy infúziót adjon. Őrült mellfájdalom, székrekedés, aranyér, gátfájdalom, leszakadó derék, légszomj, majd szétpattanó erek, vizesedés. Arról nem is beszélve, hogy naponta kellett szúrnom magam vérhígítóval.
"Tiszta" étkezés mellett? Ofkorsz. De a paleo szót ne használjuk rá, mert behányok.
Egyébként 50 kilóval kezdtem; az első pár hétben lement 7; majd feljött 22; gyerekkel csak 5 "távozott"; szoptatás alatt bármilyen kis mennyiségű szénhidrát-korlátozásra csak a tejmennyiség csökkent, nem a súlyom... asz összes nyavalyából csak 3 év múlva "gyógyultam fel", akkor állt vissza a súlyom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!