Szerintetek mennyi idő kell mire Egy 26 éves nő 80 kilóról lefogy 55 kilóra?
Úgy hogy 55 kiló csak 16 éves kora alatt volt, az fölött mindig több volt 21 éves kora után a szülések miatt drasztikus gyors hízás volt.
2 gyerek anyukája és 165 cm magas.
Körülbelül egy évet érdemes rászánni. Heti fél kiló fogyással ez a 25 kiló 50 hét alatt megy le, ennél sokkal gyorsabban pedig nem lehet fogyni.
Pozitívum azonban, hogy már kb. 5 kiló mínusz után jobban fogod magad érezni, mert érzékeled, hogy vékonyabb vagy :)
Első vagyok. Egyszer én is fogytam 8 kilót, 2 hét alatt. Koplalással. Csak ahhoz nem volt erőm, hogy az ágyból felkeljek, illetve utána 10 jött vissza.
Ne rohanj. 10 éve voltál utoljára 55 kiló, ezt nem lehet két hónap alatt visszaállítani.
Nincs hízás szülés miatt, nincs heti 1 kilónál gyorsabb IGAZI, zsírból történő fogyás.
Hormonális folyamatok vannak, van zsírraktározás és zsírégetés.
Aki úgy eszik, vagy olyan beteg, az hízik (legalábbis nem fogy) aki jobban eszik, az heti 0,5 - 1kg fogyás ütemben leadhatja a túlsúlyát.
Az ember hús és zöldségevő, így kellene táplálkozni (ezt most kicsit sarkítottam, van még pár ételféle amit nyugodtan lehet enni, mert nincsen gond velük).
"Nincs hízás szülés miatt"
Valóban. Hízás a terhesség miatt van, nem a szülés miatt. :)
Tanulj egy picikét, Tápi!
A terhesség és a szoptatás egy olyan hormonális katasztrófa, amiből nem olyan könnyű helyrejönni.
Hormonális katasztrófa? Így nevezed? Szerintem pedig maga a csoda.
Ismerek paleós anyukákat, az áldott állapot nem jár hízással.
Felőlem állíthatod az ellenkezőjét, de kérlek ezt olyan tapasztalattal indokold, ami tiszta táplálkozás mellett történt. Müzlizés és csokizás mellett nem ér hízni, mert úgy bárki tud, az nem a várandósság miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!