Hogyan fogytatok le? (12-17 éves lányok főleg)
Én 14 évesen fogytam 11 kilót egy éve alatt, úgy, hogy semmi egészségügyi bajom nem lett.Egy két ötlet, ami spontán az eszembe jutott:
-nyáron fogyózz, mert meleg van, ezért nem kívánod a kaját, sok finom gyümölcs is érik, tudsz sportolni, több a szabadidőd
- pl. ha nyáron a Balcsinál nyaralsz, ne csak áztasd magad a vízben, hanem úszkálj, hidd el sokkal nyugtatóbb és kalóriát égetsz
étkezési tanácsok:
Reggeli: friss gyümölcs joghurttal és müzlivel. A joghurt és a gyümölcsök elősegítik az emésztést, sokáig elraktározódnak (nem leszel 2 órával később éhes), viszont a müzli ad egy kis energiát is
Ebéd: Egyél rendesen, de mindenből kicsit. Ha nem bírod igyál ebéd előtt két pohár vizet
Vacsora: Egy kefir müzlivel és egy alma
Nyugodtan egyél hetente kétszer fagyit, jobb, mintha megtiltanád magadnak és folyton arra vágynál
Igyál sok vizet, ha bármikor éhes vagy. Akár, ha cukor megvonásod van, szagolgass vaníliás cukrot
Próbáld meg megszüntetni az ingerforrásokat otthon, a boltban próbáld meg elkerülni a csokipultot. Ha kétnaponta bekapsz egy kis étcsokit, az elveszi a vágyat, ráadásul tele van antioxidánssal.
Végül: NE ADD FEL! Az első hónap mindig nehéz, de ha mindig a célodra gondolsz, akkor menni fog! Hajrá! :)
Tudatos táplálkozás, rengeteg zöldség, gyümölcs, rengeteg sport...
5 kg ment le egy hónap alatt, ez volt a múlt nyáron. Akkor a legérdemesebb belevágni szerintem, egyrészt, van rá idő, másrészt az időjárás is kedvezőbb, tovább van világos, bejönnek a vízi sportok is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!