Hogyan lehet leadni ezt a pár kilót? (kép)
17 éves 170cm magas és 71 kg-os fiú vagyok.
Most egész átlagos testfelépítésem van, de régebben eléggé kövér voltam és még mindig zavar hogy csípő tájékon van rajtam egy kis felesleg.
ha valakit érdekelne pár kép:
Középiskolás révén az ebéd az amit adnak a menzán, de érdekelne hogy milyen étrenddel lehetne leadni a felesleget. Tehát gyakorlatilag mi a megfelelő reggeli és vacsora.
Hetente 3-4× el szoktam járni kondiba ha ez számít. Bár ott inkább a súlyokkal végzett gyakorlatokat csinálom.
Végül hálás lennék ha meg tudnátok mondani hogy nagyjából mennyi időbe fog telni ez a hadművelet.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Köszönöm a kedves kommentet. :)
Már párszor mondtak nekem ilyesmit mikor felmerült ez a téma és emiatt nagyon bizonytalan vagyok az önképem kialakítását illetően. De végül mindig feszélyezve érzem magam és azt kívánom bárcsak ledobnék 1-2 kilót, szóval gondoltam megpróbálkozhatnék valamivel, hátha jobban érezném magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!