Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet leadni ezt a pár...

Hogyan lehet leadni ezt a pár kilót? (kép)

Figyelt kérdés

17 éves 170cm magas és 71 kg-os fiú vagyok.

Most egész átlagos testfelépítésem van, de régebben eléggé kövér voltam és még mindig zavar hogy csípő tájékon van rajtam egy kis felesleg.

ha valakit érdekelne pár kép:

[link]

[link]

Középiskolás révén az ebéd az amit adnak a menzán, de érdekelne hogy milyen étrenddel lehetne leadni a felesleget. Tehát gyakorlatilag mi a megfelelő reggeli és vacsora.

Hetente 3-4× el szoktam járni kondiba ha ez számít. Bár ott inkább a súlyokkal végzett gyakorlatokat csinálom.

Végül hálás lennék ha meg tudnátok mondani hogy nagyjából mennyi időbe fog telni ez a hadművelet.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2014. jan. 30. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd le nekem kérlek, hol látsz te itt feleslget? :)
2014. jan. 30. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jó alkatod van. Amit túlsúlynak látsz, az megítélés kérdése, hogy az-e egyáltalán, ill. a testtartásodon is múlik, hogy mennyire látszik annak, és max 2-3 kiló. Nem diétát, hanem sportot javaslok neked, de nem konditermi edzést, hanem úszást vagy futást, mondjuk heti négyszer egy órát. (Persze a kondizást sem kell abbahagyni.)
2014. jan. 30. 21:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves kommentet. :)

Már párszor mondtak nekem ilyesmit mikor felmerült ez a téma és emiatt nagyon bizonytalan vagyok az önképem kialakítását illetően. De végül mindig feszélyezve érzem magam és azt kívánom bárcsak ledobnék 1-2 kilót, szóval gondoltam megpróbálkozhatnék valamivel, hátha jobban érezném magam. :)

2014. jan. 30. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Kezdj izmosítani, ha az sem segít normális önkép kialakításában, fordulj pszichológushoz, ugyanis felesleged nincs.
2014. jan. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!