Nektek mennyit csal hagyományos szobai súly mérlegetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy az enyém sza*r e vagy a hely rossz ahova teszem.
Vettem a napokban egy vadonat új szobai mérleget nem digitális csak hagyományos régi fajta rúgós.
Amire rá állok és pörög benne a szám de érdekes mert 5-10 kg eltéréssel mér jobbik esetben, attól függ hogy hogy állok rá.
Ha 4 kg lisztet rakok rá akkor minden hol jól megméri de ha én állok rá akkor 60-80 kg-ig mindent mér akárhová rakom.
Mennyit csalnak az ilyen fajta mérlegek?
Azért vettem ilyet mert olcsó volt és mert nem kell benne elemet cserélni.
A fürdő szobában a legegyenesebb a terep de ott sem teljesen, mert lejt a járó lap egy keveset az egyik oldaltra.
Hol mérjek?
2014. jan. 30. 13:19
11/11 anonim válasza:
Nem mindegy hoza teszed, hogy allsz rajta, mennyire lejt a felulet, ahova teszed. Legjobb, ha talalsz neki egy helyet, es onnan soha nem teszed at mashova. Es ket merleg sem mer ugyanugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!