Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van éhségérzetem egyes...

Miért van éhségérzetem egyes ételek fogyasztása után?

Figyelt kérdés

Akármilyen sokat ehetek belőle utána akkor is éhes vagyok.

Pl most a hús levesre gondolok ,vagy 1 szelet bundás kenyérre, az előtt képes voltam 3-4 nagy szelet kenyeret is megenni 2 óránként mindig ettem valamit.

lehet a mennyiség miatt van a gond?

2014. jan. 30. 08:51
1 2
 1/14 VWXYZZS ***** válasza:
Azért van éhségérzeted mert nincs benne elegendő tápanyag. Ennyi. Nem mennyiségi hanem minőségi probléma van.
2014. jan. 30. 09:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Bundás kenyérnél a hirtelen megugró, majd leeső vércukorszint miatt; leveseknél pedig a nagy térfogat-alacsony tápérték miatt.
2014. jan. 30. 09:20
 3/14 anonim ***** válasza:

Kenyérnél a sok szénhidrát, vércukorszint ingadozás, ahogy írták levesnél.. hallod 90%-ban víz, szerinted miért laknál jól vele?

Jóllakni hússal, zsírral lehet. Mellette a zöldségek csak körítések, a lé csak körítés..

2014. jan. 30. 11:43
 4/14 A kérdező kommentje:
És a pelmenyitől miért vagyok éhes? (húsos dereje)
2014. jan. 30. 12:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert abban is fehér liszt van mint a fehér kenyérben.A fehér liszt pedig sz@.r.
2014. jan. 30. 12:13
 6/14 A kérdező kommentje:

Mit és mennyit kéne ennem hogy ne hízzak meg drasztikussan és esetleg éhezés nélkül leadjak néhány kilót?

És ha kiüríteném a beleim meggyorsítva a folyamatot?

Hashajtóval.

És üres belekre fogyasztanám azt amit ajánlatok.

2014. jan. 30. 12:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Minden, ami cukrot es/vagy finomitott szenhidratot tartalmaz nagyon hamar nagyon feldobja a vercukrodat, ami ugyanolyan hamar vissza is esik, ezzel gyorsan ehseget okoz eves utan.

A zsirok es rostok segitenek abban, hogy a vercukorban ne legyen nagy ingadozas es a taplalek feldolgozasa tovabb tartson (a cukore nagyon gyors, a verarambol az inzulin hamar kivonja es eltarolja a zsirsejtekben). Ha nem eszel eleg zsirt es rostot (pl. a leves) akkor az ehseg ugyanolyan hamar jon, mint mondjuk nagy adag cukor es/vagy finomitott szenhidrat fogyasztasa eseten.

Ez a grafikon szepen szemlelteti: [link]

Ez pedig a kulonbozo kenyerek vercukorra gyakorolt hatasat: [link]

2014. jan. 30. 12:30
 8/14 anonim ***** válasza:

A beleid maguktól is kiürülnek, nem kell hashajtás.

Hús, zöldség olyan mennyiségben fogyasztandó, hogy jóllakj. Pont az az ideális mennyiség, amennyivel jól tudsz lakni, így normális tápanyagokból elég jut a testedbe, de az inzulinszinted nem emelkedik úgy meg mint lisztevés után. Így fogyhatsz is, éhezés vagy nagyon tudatos mennyiségileg precíz étkezés nélkül.

(hús,zöldségek, tojás, halak, gombák, olajos magvak, ez a teljesebb lista)

2014. jan. 30. 12:36
 9/14 A kérdező kommentje:

Most olvastam egy fogyókúrás oldalt ahol a 7 napig tartó káposzta levesről van szó.

Én még sosem próbáltam lehet itt az ideje?

2014. jan. 30. 12:46
 10/14 VWXYZZS ***** válasza:
Nem nincs itt az ideje...
2014. jan. 30. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!