Én már tényleg nem értem mi van velem? Van valakinek ötlete?
Na csőőőő!
Velem is ugyanez volt régen. S nem értettem hogy miért. Betartottam mindent és nem ettem semmi lomot se, sőt paleóztam is meg minden, szóval tényleg jól éltem. Napi egy órát futottam stb.stb. S csak híztam és híztam.
E mellett nem voltam beteg se, semmi hormonális bajom nem volt. Viszont egy dolgot nem vettem észre. Azt, hogy idő közben a kajaadagom szépen lassan nőtt. Szóval nagyobb tányér volt nagyobb adagokat ettem és így meghaladtam a kcal-deficitemet is. Folyamatosan tele volt a gyomrom, nem volt megállás. Emiatt híztam. Most elkerültem külföldre és megtanultam egy "2 magot" a tányérra kultúrát, így muszáj volt ezt megcsinálnom, mert égő itt, ha valaki többet mer ki.
Szóval most ott tartok, hogy szezon közepe, - 6 kiló. S még ezért meg se mozdultam, itt nem sportoltam. Igaz, reggeltől estig dolgozom, de ez még korántsem olyan megterhelő mint amilyen kemény távokat nyomtam anno....dagadtan.
JA, s 170 cm/ 65 kg vagyok most épp.
55 a cél.
előző voltam.
Az 1000 kcal meg g....cire kevés!!!! Ennyinél már tartalékol a szervezeted és visszatart minden energiát!!!! Főleg, ha 60 kg feletti vagy, akkor meg nagyon kevés mindenhogyan is az 1000 kcal!!!! Ez így nem jó!!
Amúgy meg meg kellene nézned hogy tényleg jól számolsz-e.
Én láttam már olyat, hogy valaki "1000 kcal"-t evett, de közben az 2000 volt!!!!!
Kalóriabázison számolok ki mindent, grammra pontosan. Sőt, igazából egy átlag napon inkább csak 800, pedig legtöbbször felfele kerekítem az adagokat, grammokat.
De ha ennél többet eszek, akkor meg hízok. Ezelőtt se ettem szemetet, csak picivel többet, mondjuk 1800 kalóriát egy nap és simán híztam. Mikor paleóztam, akkor is. Így fogyok valamennyit, de szerintem nagyon keveset ahhoz képest, hogy milyen keveset eszek és minden nap mozgok 1-2 órát.
Nem nagyok az adagok se amit eszek, gondolhatod, hogy 800-1000 kalóriából nem lehet olyan nagy adagot enni.
Én meg híztam tőle 2 hónap alatt kb 5 kilót, szóval gyorsan abbahagytam.
Nem ettem csak húst, tojást, zöldséget. GYümölcsöt is keveset, épp tél volt, max 2-3 narancs hetente. De húsból ettem zsírosabbat is, tarját, karajt, kolbászt, császárszalonnát, csirkecombot bőrével, de ezt se vittem túlzásba. De nem ettem semmi liszteset, cukrosat, rizsat, krumplit, tejtermélket semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!