FIUK! Mi a velemenyetek errol az alakrol? Hany kilogrammra saccolnatok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rengeteg ilyen kerdes van fent, de erdekelnek a velemenyek!
Lanyok valaszat is varom, de elso sorban a fiuke erdekelne! Koszonom!
Kep:
2014. jan. 26. 21:04
11/31 VWXYZZS válasza:
Szerintem is jó. De lehet még belőle kitűnő is.
12/31 anonim válasza:
Tök jó ez az alak, súlyt viszont nem tudok saccolni, mert fogalmam sincs, milyen magas vagy, meg amúgy is, ki a jó fenét érdekel az, hogy hány kg vagy? Az alakot nézi mindenki, nem pedig mérlegre pakol.
13/31 anonim válasza:
Szépnek szép az alakod, de 1-2 kg még elférne rajtad. Legalábbis számomra akkor lenne ideális.
Nem mindig az agyonszálkásított test a nyerő, jó azért ha van mit fogni, persze nem kell tank méretűre hízni sem.
14/31 anonim válasza:
Sztem úgy 50-55 kg lehetsz. Egyesek írják, hogy nagyon sovány vagy, de másoknak pont az ilyen testalkat jon be (nekem is). Nagyon szép az alakod :)
15/31 anonim válasza:
Azt, hogy bárcsak ilyen alakom lehetne! Tökéletes! Hány kiló vagy és hány cm?
16/31 Lipton. válasza:
Aranyos, de egy kis izom mehetne rá :)
17/31 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszoloknak! Nehanyan meglepodtem mert en meg fogyni szerettem volna.. Nem gondolnam, hogy gebe lennek, sot..
172cm vagyok es 57kilogramm, 20eves.
2014. jan. 27. 00:24
18/31 anonim válasza:
Nálam nyertél, alak teljesen rendben van.
Tápi.
19/31 anonim válasza:
Ebből fogyni? Nem vagy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!