Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák nagyon gyorsan...

Hogyan tudnák nagyon gyorsan fogyni a lehető legtöbbet?

Figyelt kérdés

Bármilyen módszer érdekel,és légyszi ne szóljatok be,ez nekem nagyon fontos!

Köszi:)

2009. dec. 4. 16:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én is elég szépen fogyok, nem túl gyorsan. Már vagy 5 hónapja fogyózok, le is ment 11 kg. És csak annyi hogy nem eszek vacsorát (max egy alma) és nem eszek semmit kajálások között. És már mindenki irigyel h milyen sokat fogytam ^^

(amikor meg a 13 napos diétát csináltam, nagyon sokat híztam vissza :((( )

2009. dec. 7. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
17:40 es leírnád pontosan h milyen fogyókurát használsz?Köszi:)
2009. dec. 7. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:

17:40es vagyok.

Hát reggeli: bármi (ma pl egy csoki volt)

tízórai (ha suliba vagyok) egy joghurt vagy alma

ebéd: rendesen eszem

utána estefelé valamikor egy alma

nem fogyok tőle nagyon gyorsan, viszont mindig egy kicsit, ami nagyon ösztönző :)

hát eleinte nehéz volt betartani, és vacsorára megittam egy liter tejet is :DD de már nem is kívánom a kaját, teljesen hozzászoktam. Úgy gondoltam, hogyha elég sovány leszek akkor visszaállok valami könnyű vacsira. Saláta, joghurttal vagy leves v ilyesmi.

2009. dec. 7. 21:11
 14/14 anonim válasza:
Én is próbálkoztam millio féle módszerrel, de a leghatásosabb az volt, hogy délelőtt mindenfélét szabad enni , és még a vacsorát sem muszáj kihagyni, de azt akkor 5óra előtt kell enni. És a legfontosabb tényleg a mozgás! Legalább heti 2x 1órát. (ebbe beletartozik az is, amikor éppen mész valahova gyalog, és hasonlók. pl: kutyasétáltatás. Egy felmérés szerint azok, akiknek kutyájuk van, és rendszeresen sétáltatják, sokkal többet fogynak, mint akik heti 3x járnak kondizni, ja és a kutyások szeretik is ezt az elfoglaltságot, akik meg kondiznak, többnyire kedvetlenül mennek oda )
2009. dec. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!