Hogyan tudnék 2 hét alatt a legtöbbet fogyni?
2 hét múlva egy, a férjemnek nagyon fontos eseményre vagyunk hivatalosak, és szeretnék csinos lenni.
Az utóbbi 1 évben felszaladt rám pár kiló. Bő egy hónapja elkezdtem rajta dolgozni, heti 3 torna, vacsi csak gyümölcs stb., de sem a hasamról, sem a combomból nem tudtam még fogyni. Súlyra pedig több lettem - tudom, izom.
Hogyan tudnám a fogyást picit meggyorsítani? Természetesen csak bizonyos kereteken belül :)
*tudom, izom
Rosszul tudod. Egy hónap alatt nincs az az izom, ami látszik a súlyban - hacsak nem vagy testépítő.
Nem elég csak a vacsit lecserélni, ráadásul a gyümölcs nem is vagyora (hol a fehérje?). Így csak éhes vagy, de nem fogysz, lassítod az anyagcserédet.
mark86
a gyümölccsel nem csak az a baj hogy nincs benne fehérje hanem hogy full cukor az egész! fogyásra vágyók maximálisan kerüljék el! 2 alatt csak intenzív koplalással lehet eredményt elérni-ami ugye rendkívül káros és csak fogyatékos értelmi sérültek csinálják....
mark86
mindenbe bele lehet kötni csak nincs igazad!
egy zsírból fogyásra vágyó embernek napi 2gramm fehérje és 2gramm minőségi ch(pl.barnarizs,zabpehely,teljes kiőrlésű kenyér) a szükséglete/tskg! fehérje:hal,sovány húsok,zsírszegény túró,tojásfehérje! napi 6 kaja kell lefekvés előtt az utolsó lehetőleg a túró!
mark86
+minden étkezéshez zöldségek meg 4 liter víz!
heti 3 átmozgató súlyzós edzés(nagyban elősegíti a zsírégetést),és mellette aerob mozgás! egészségesen heti 0.5kiló zsírveszteség az ideális...
mark86
én lenmagolajjal viszem be utolsó étkezés előtt,de a húsban van megfelelő ,mennyiség! cukor minek? van a zöldségekben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!