Bundáskenyér teljes kiőrlésűből olivaolajjal jó reggelire?
Tegnap reggel azt ettem, ami a kérdésben szerepelt.
Délben (inkább fél 3 felé) ettem paradicsomot, salátát sajtot és disznósajtot (gondolom, tudod melyik az).
Este 7 körül ettem egy paradicsomot salátával, kis kaporral.
Megittam 3 liter vizet. Ettem pár szem diót. Ittam 2 adag kávét cukor nélkül, de tejjel.
Tudom, hogy kiértsz a tejre, sajtra, majd kérdezek is, de a többi az jó vagy nem?
Hát, azért azt nem mondanám, de a célom fontosabb és nem igazán érdekel, ha nem eszem tele magam, sőt, az sem, ha éhes maradok..
Egyébként meg mindegy mennyit eszünk, teltségérzet kis adagtól is van, kevesebb ideig, de van.
Elvont vagy.
Nekem nincs teltségérzetem kis adagtól, összességében meg ha tetszik, ha nem hosszú távon normális (és normális mennyiségű, minőségű) étellel lehet megfelelő (esztétikus) testet és egészséget megtartani.
Ezért nem értem, hogy igazából miről beszél még egy csomó ember.. táplálkozással kapcsolatban?
Én nem paleózom, de úgyis csak a paleó van, mint járható út.. mi a kérdés még? :D
Ja, mondták már :D.
Az lenne a kérdés, hogy tej helyett mit (kávéba feltétlen kell nekem valami), esetleg sajt helyett?
Minőség, de abból mennyiség, jó.
És még az lenne, hogy 3. tizesen is túl vagyok már, de tisztára idomtalan a testem, nagyon sokáig szinte csak zöldséget ettem hússal, csak víz, semmi cukor, semmi liszt, igaz, hogy most vizsgaidőszakban többször ettem félre (cukros-lisztes dolgokat), mert tényleg durva volt..
Na, most újra teljes erőbedobás. Mit eddzek, hogy le legyek...hát, löttyedt.
Még egy 8 kg-ot kéne leadnom, de a testem az áh..
Te ettél már tisztán, zöldség-hús no cukor no liszt?
Akkor pedig benne vagy a témában.
Tej helyett kókusztej, tojástej esetleg rizstej mind jók (ízre, árra, ha otthon készíted)
Sajt helyett szerintem valami tojásféle.. vagy nem lehet helyettesíteni, mert azt az íz élményt.. a sajtot semmi sem adja vissza, a sajt finom, valljuk be.
Legjobb edzések ugye az erősítések + (!!!!) gyógytornák. Jóga, Qigong, Ín-izom-velő torna, Közép torna..
Én sok edzést ismerek mert számomra érdekes ez a téma. De a legtöbb edzés csak amolyan kifáradás, de a futástól kezdve az erősítésig (akár súllyal, akár súly nélkül, akár gumiköteles ellenállással..). Nyilván erősítésben nem a futást, hanem a valódi erősítő, 'alakformáló' gyakorlatokat fogom preferálni akár férfiak, akár nők részére, mert az a véleményem és azt tanultam, hogy ezek jobbak.
De emellett az emberek nem ismerik az energia vezetékeiket (meridiánokat) átmozgató, a szerveiket átmasszírozó mozgásformák és gyakorlatok fontosságát, kivitelezését, ezért kell valami belső 'torna' is, ezeket nevezem gyógytornáknak.
Korban előrébb járó embereknek okkal (hiszen valójában egyre gyengébb az emberi test ahogy öregszik), fiatal, életerős embereknek, férfiaknak pedig azért kellenek ilyenek.. mert ezekkel maradhatnak igazán erősek, ruganyosak és fiatalosak. Tehát egyértelmű, hogy ilyen típusú edzéseket is előtérbe kell(ene) helyezni.
Ezt azért írtam le, mert most elég profi választ szerettem volna írni, és mivel a táplálkozásról kiderült hogy igazából érted, a mozgásról kellett írni, kérdeztél is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!