Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tej/tejtermék miért nem jó...

Tej/tejtermék miért nem jó diéta/fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 13:51
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Én mondhatni egész életemben diétáztam, hiszen nagyon figyelek a táplálkozásra. Mindig fogyasztottam tejet és tejtermékeket, mivel az orvosom is ajánlotta, hogy ezekre szükségünk van. Szerencsére nagyon szeretem a tejtermékeket.
2014. jan. 25. 14:00
 2/23 A kérdező kommentje:
Csak mindenhol ezt olvasom, hogy a tejtermék káros... Nem lehet megemészteni, etc.... Pedig szerintem is nagyon jó, és változatosan lehet belőle diétás ételeket is elfogyasztani.
2014. jan. 25. 14:20
 3/23 anonim ***** válasza:
59%

Mindenhol nem olvashattad, hogy káros és nem lehet megemészteni etc. mert a tejipar milliókat költ arra a lobbitevékenységre, ami a saját termékét egészségesnek állítja be.

Fogyókúra alatt ezért nem jó, mert a tejtermékek nagy inzulin szekréciót okoznak, ez a legtömörebb válasz rá.

2014. jan. 25. 14:37
 4/23 anonim ***** válasza:
Tápika! Neked ezért fizetnek?
2014. jan. 25. 15:08
 5/23 anonim ***** válasza:
20%

Mondja ezt egy olyan ember, akinek a válaszai 41 %-osak......

Nha erre én nem alapoznék.... :D

Nyugodtan fogyassz tejtermékeket, nekem ezt olyan orvos mondta, aki nem egy ember fogyását követte nyomon, nekem is segített a 30 kg-os fogyásomban.

Mikor nagyon el voltam keseredve, a kis falum háziorvosház mentem el, aki személyre szabottan elmondta hogy egyek, mit mozogjak.

A mai napig közel 50 embernek segít a fogyásában.

Én NEKI hiszek!

2014. jan. 25. 15:11
 6/23 anonim ***** válasza:
55%

4. Nem.

5. Amíg hozzád hasonlók pontoznak, amíg mint írtam a pénz az iparok oldalán van, így pedig a közvélemény is (ami pusztán marketingtől függ) addig kb. 40% vagy még alatta lesz a válaszom értékelése.

Tudod, a lakosság kb. 40%-a nem túlsúlyos.. ennyi :)

Az orvosok olyan jól értenek a fontos dolgokhoz, hogy a hozzájuk forduló emberek életük során elérnek a krónikus, állandó gyógyszerszedésig, több gyógyszer együtt szedéséig és állandósuló, krónikus betegségekig (közben véletlenül a gyógyszergyártók és az általuk finanszírozott orvoslás éppen jól jár, még egyszer írom, véletlenül. mások betegségéből csak véletlenül profitálhatnak csoportok..)

Tehát, nyilván inkább nekik hiszünk.

Amúgy én semmi mást nem írtam, csak a bárki által megvizsgálható tényt, hogy a tej nagy inzulinválaszt produkál, ezért nem ajánlott fogyasztani fogyókúra közben. Mérjétek meg tejtermék fogyasztás után a szérum inzulinszinteteket (csak felszerelés kell hozzá, semmi más) és kiderül. Nem nagy varázslat, csak sajna drágább mint a vércukorszint mérés.

2014. jan. 25. 15:19
 7/23 anonim ***** válasza:

Értem. Én azt hiszem, ha le is pontoztalak, akkor régen, azóta sok mindent máshogy gondolok és tanulok a te válaszaidból is.

Persze, hogy az orvosnak hisznek, hiszen orvos :D.

2014. jan. 25. 15:25
 8/23 A kérdező kommentje:
Természetes a "mindenhol" alatt azt értettem, hogy a legtöbb fogyókúrás fórumon, cikkekben. Igazából a tej élettani hatásai mellett sok pro és kontra van, meg egyén függő ki hogyan tolerálja... Én lényegében arra volnék kíváncsi, hogy ha elértem az ideális súlyt és ezt szeretném megtartani belefér-e, hogy pl. natúr joghurtot eszem reggelire gyümölccsel, vagy túrót vacsorára. Ne adj' Isten megiszom egy 2 in 1ben egy deci tejjel délutánonként...
2014. jan. 25. 15:29
 9/23 anonim ***** válasza:

Nyugodtan belefér, elhiheted! Ez amúgyis csak Tápika agymosott baromsága, amivel teleszennyezi az oldalt, mintha tényleg fizetnék érte( Te Tápi, neked nincs munkádm sulid, barátaid, családod, nőd, hobbid, semmid, csak, hogy itt fáraszd az agyunkat?)

Semmi bajod nem lesz, ha megeszel egy natúr joghurtot, vagy teszel a kávéba tejet. SŐt, szerintem akkor se lenne semmi bajod, ha napi 3 liter tejet meginnál, de ennyitől meg biztos nem.

2014. jan. 25. 16:01
 10/23 anonim ***** válasza:
Nyilván azért termeli a szervezetünk ezt az utódainknak, mert annyira káros. Nem kell literszám inni, akkor nem hízol el tőle, sőt a Ca-tartalma miatt még segíti is a fogyást. Ha nem vagy tejcukor, tejfehérje érzékeny, akkor nem okoz gondot a megemésztése.
2014. jan. 25. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!