Munka mellett kevesebb energiájuk marad a mozgásra(legalább is ezzel magyarázzák),de tény,hogy amikor az embernek már családja lesz,és el kell látnia a gyereket/kutyát/macskát/hörcsögöt vagy éppen ami van,nehezebb beosztani az időt,és nem biztos,hogy az embernek tornázni lesz kedve amikor végre összebújhat a másikkal,ehhez az élethez meg jönnek az egészségtelen kaják és a stressz.
Bár ez csak egy feltevés,mert egyenlőre se duci,se felnőtt nem vagyok.
Hát például rám sose szólt anyám, hogy fogyjak, sőt, szerintem sanyargatom magam feleslegesen.
Most teljesen normális súlyom van, van rajtam még 2-3 kg felesleg, de ez normálisan oszlik el, szóval végülis nem vagyok túlsúlyos, ruha nélkül feltűnő csak.
Állítja hogy vékony a karom, és pipaszár a lábam...
Meg a tesióra se tartott karban soha...:D
Inkább az lehet, amit az első írt. Meg egy bizonyos kor után azért szerintem az emberek méghajlamosabbak a hízásra, megházasodnak, onnantól már mindegy, hogyan néznek ki...:D Nők szülés után meghíznak, rajtuk marad a felesleg...
Bár én se vagyok még felnőtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!