Valaki írna nekem egy étrendet?
Otthon főzz-süss, mert az éttermi és mirelit kaják hízlalnak. Lényeg, hogy este 6után semmit se egyél és napot ne gyümölcsevéssel zárd le.
1nap:
Reggel: müzli+2dl tej
10órai: teljeskiörlésü kifli kis vajjal és paradicsommal
Ebéd: Húsleves kevés tésztával vagy anélkül+ rizses hús
Este: Olívaolajban megpirított csirkemell falatok salátával.
Ez az étrend hétköznapokra van, könnyű beszerezni a hozzávalókat és gyorsan elkészíthetők.
Reggeli: Rántotta bőséges hagymával, paradicsommal, paprikával.
Tízórai: -
Ebéd: Húsleves, gyümileves stb...+ rántotthús főttkrumplival
Uzsonna: 1-2 süti, vagy valami bolti édesség
Vacsora: tejberízs fahéjjal és kakaóporral.
Hétvége kalóridúsabb, de így könnyebb átvészelni a munkával töltendő hétköznapokat.
Kedves 1.! Ez nagyon jó étrend, annak aki NEM akar fogyni. De aki fogyni akar annak pocsék. Müzli? Minek? És legalább tele cukorral? Kifli? Hadd ne firtassuk. Rizs? Tömegeléshez jó, de fogyni nem. Tészta a húslevesbe? Inkább nem kérdezek többet.
Kedves kérdező!
Kérlek írd meg hány éves vagy, milyen nemű, milyen munkát végzel/sulizol, mit és mennyit sportolsz egy héten, hány cm és kg vagy. Ha meg vannak ezek az adatok, akkor tudok segíteni.
Nem kell dietetikus végzettség, amúgy sem azok adnak igazán jó étrendet. Egy jó edző sokkal különbet állít össze, mint akármilyen dietetikus. De adatok nélkül nem megy.
Ha egy kicsit is utána olvasol a dolgoknak, meglátod hogy amit ide leírtál az egy kalap kaki.
16 éves vagyok
fiú
sulibajárok
kondiparkba szoktam mostanában járni minden másnap 2 órát februárba fogok menni kondiba
169-170cm
76kg kb 60-63ra akarok fogyni suli végéig
4ik válaszolónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!