Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mandulaműtét után milyen...

Mandulaműtét után milyen étrendet javasoltok egy 5 éves gyereknek mit ehet és mit nem ehet az első 3 napban?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 20:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nekem ajánlották, hogy egyek, sok zsemlét, reggelire ajánlott a piritós, mivel a száraz kenyér a manduláról leszedi az alvadt vért, tehát jó. Mondták, hogy ebédre a rántotthús megengedett, sőt valahol ajánlott is, mert annak is a bundája, szedi lefele a cuccot. De valamikro ropogtatttam egy kis kekszet is, teával. Amit nem ehet: Semmilyen paradicsom, és semmilyen paradicsomos kaja, ugyanis a paradicsom felmarja a sebet. És semmiképpen se legyen piros az étel, mert előfordulhat, hogy összekeverik a vérrel tehát, hogy azt hiszik bevérzett a mandula helye, de közben csak ketchup. Tehát ilyet ne. Én ezen élte, meg fornettit, ettem (fornettiből hoztunk pizzát) Jah, és pépes ételek is jók ám: Krumplifőzelék fasírttal, krumplipüré, de semmilyen paradicsomos kaja.
2012. aug. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!