Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt mivel magyarázzátok?

Ezt mivel magyarázzátok?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, mindig duci volt kicsit, aztán egyszer eléggé elhízott, 75 kiló volt 158 centijéhez. Ekkor elhatározta, hogy lefogy. Nagyon kevesett kezdett el enni, reggel 1 főtt tojás, ebédre egy pici csirkemell valamilyen zöldséggel, vacsora valami saláta. Nem mozgott semmit. Le is fogyott úgy 4-5 hónap alatt 25 kilót, aztán még 8at. Nagyon sovány lett. Azóta eszik rendesen, pizza, kfc, meki, kóla, minden, és nem hízott vissza egy grammot se, pedig most sem mozog. Nem is tini már, 26 éves.

Ez mivel lehet magyarázni? Végülis koplalt, nem is mozgott, mégse jön vissza amit lefogyott, sőt még a bőre se lett csúnya, igaz, ha jól megnézed látszik kicsit, hogy fogyott, de nem feltűnő.

2014. jan. 21. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy csak a publikum előtt eszik normálisan...ekkora fogyás mellett nagy a kockázata anorexia, vagy bulimia kialakulásának. Próbáld jobban megfigyelni, ha aggódsz érte.
2014. jan. 21. 09:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy nem egész nap ezeken él. Attól, hogy előtted ilyen ételeket eszik, utána valószínűleg már csak keveset és csak saláta félét. Csodák nincsenek, van aki élvezi is, hogy szivathat másokat azzal, hogy vékonyként ilyen ételeket eszik előttük, de valójában csak akkor és egyébként szigorúan figyel a diétára.
2014. jan. 21. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Ilyen az anyagcseréje, ez a magyarázat. Lehet olyan módon károsodott az emésztése, hogy pont nem igazán tud hízni.

Majd meg fog szenvedni ezekkel a dolgokkal.

2014. jan. 21. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
En 35 eves vagyok 171cm es 57 kilo. Nem vagyok sovany hanem inkabb normalis testalkat. Tiszta oszinten irom, hogy en is megeszem a pizzat, sult csirket a kfc-bol, palacsintat, sutit es soha nem hiztam. Mikor terhes voltam a kisfiammal siman bevagtam akkar 2 tanyer bolognai spagettit is este 10-kor nem is a toltott paprikabol volt olyan hogy napi 5-6-szor is ettem annyira odaig voltam. Megis szules utan 2 kiloval voltam tobb vagyis 59 kilo ami le is ment 3 het alatt ismet 57-re. Fel evig voltam kikuldetesen a cegemtol egy olyan orszagba ahol nem igen szerettem a kajat. Igy tobbnyire zoldsegen meg gyumolcson eltem. Pl reggelire egy szal piritos, ebedre 2-3 mango, vacsira szinten gyumolcs vagy joghurt. Nagy ritkan mentunk etterembe ahol mondjuk ettem valami tesztat vagy meleg eltelt (max. 2 hetente egyszer) Igy is 57 kilo voltam fel ev utan es azota is annyi vagyok. Pedig siman megeszem este 9-kor vacsira a csilis babot, spagettit, pizzat vagy eppen ami van. Tiszta oszinten irom.
2014. jan. 21. 10:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó, te más tészta vagy... Vannak olyanok, akik nem híznak akármit is esznek(irigylem is őket, jobban, mint a milliómosokat), de ez más helyzet. Neked ilyen az alkatod, a genetikád, örülj neki. Ő viszont duci volt mindig, és koplalva fogyott le.

Mindenki azt mondja, hogy aki koplalva fogy le, az visszahízza a dupláját annak, amit leadott. Erre keresem itt a választ, hogy ő miért nem hízik vissza.

És nem, biztos, hogy nem bulémiás, anorexiás.

Ő is mondta, hogy nem bánná, ha hízna pár kilót, mert mindenki cseszteti, hogy milyen sovány lett. De hiába eszik, nem tud hízni.

2014. jan. 21. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
FELSZÍVÓDÁSI ZAVAR, emésztési gond.
2014. jan. 21. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Fura, de van ilyen. Én is ismerek valakit, aki koplalással fogyott le igen gyorsan (talán a fentinél többet evett, de nem sokkal és dolgozott mellette egész éjjel), igaz, ő a kifejezetten vékonyságot nem bírta tartani, de most is karcsú még és napi szinten édességezik, csokis rizsek és társai, s tartja a súlyát 16 éve. Igaz, közben felnőtté érett, ez is befolyásolhat valamit, s az első években azért jobban hullámzott a súlya, de amikor felment pár kiló, odafigyelt picit és lement. Úgy látszik, az anyagcseréje rendben, sokat pedig nem eszik, csak ilyen 2500 kalóriát (hasraütésre, illetve a sajátomból extrapolálva). Ez neki súlytartó mennyiség, úgyhogy nem hízik. Ja és csak tizensok kilót fogyott, de roppant látványos volt a változás.

Velem ugyanez nem történhetett volna meg, én nem reagálok jól a kalóriabevitel változására, a testem leginkább stagnálni szeret. Elég nehezen fogyok és hízom.

2014. jan. 21. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Vannak furcsa dolgok. En jo par eve tartottam a 60 kg-ot 170 cm-hez, ez epp megfelelo suly, de annyit zabaltam, amennyit akartam, nem hiztam. 2 eve viszont elindult a szeker a lejton, pedig hasonlo adagokat ettem, mint regen, csak most meg is latszott rajtam, 20 kg-ot hiztam... Nincs ra nagyon magyarazat, bar nalam a stressz lehet a bunos.
2014. jan. 21. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez csak ideiglenes állapot. Én is lefogytam 170cm-hez 52 kilóra, tartottam is vagy három évig, aztán 30 éves lettem és szépen minden visszajött. Egy év alatt kb.
2014. jan. 21. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Gabona alapú táplálkozás alatt megesik, hogy idővel felkúsznak a kilók, ez alaptétel.
2014. jan. 21. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!