Sürgősen segítségre lenne szükségem?
Muszáj lefogynom 5kg-ot egy közelgő esemény miatt(megvettük októberben a ruhát, de most nem jó)
4 hetem van rá(tudom, hogy nagyon kevés)
Eddig sem ettem:krumplit, tejfölt, zsíros húst, kenyeret, édes-sós nassolni valókat, szőlőt, aszalt gyümölcsöket
mit csináljak? Milyen tornát, nagyon nagyon elszánt vagyok, mert muszáj.
4 hét még elég is.
Egyél zsíros húst, zöldségeket. Gyümölcs, glutén, tejfehérje most nem kell neked.
Ha tényleg eredményre vágysz, akkor pedig tovább emeled a zsírbevitelt a ketogén táplálkozásnak megfelelően, így 4 hét alatt csodákat lehet elérni (még az esetleges epilepsziád is meggyógyulna).
Gondolom lány vagy. Ebben az esetben.
Napi 5x egyél 3 óránként.
Fehérje: testsúly kg x 2g
Szénhidrát: testsúly kg x 1,5g
Zsír: minél kevesebb, abból is csak főleg telítetlen zsír
Fehérje források: csirkemell, pulykamell, zsírszegény túró, cottage cheese, fehérjepor (Scitec, Biotech, Peak, stb.) hal, tojásfehérje
Szénhidrát források: (csak) teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér, tészta stb, barna rizs, abonett, zabpehely, amarant, burgonya (neccesebb)
Ezekből összeírsz egy étrendet az első 4-be szétosztod a szénhidrátot. 5-be már csak fehérje.
Napi 3 liter víz.
Sport:
Heti 5x45 perc futás.
Így valószínűleg le fog menni az az 5kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!