Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Még ezt is soknak találom!...

Még ezt is soknak találom! Tanácsok?

Figyelt kérdés

Diétázom..utálom ahogy kinézek.170 cm magas vagyok 56-57 kiloval..ez igy nem tűnik soknak de hasamon nincs semmi a combomon fenekemen viszont igen ..

Alig merek enni..valamit is

3 napja összesen ennyit ettem:

Hétfő:4,5db.puffasztott rizs az a fél megvolt kenve nagyon kevés májkérmmel,2 paradicsom,2 kanál sütőtök.este meg egy nagyon keves kigyouborka naturba

Kedd:4 db puffasztott rizs szeletke,egy fél kigyouborka,egy citrom,egy pohár tej.

SZerda(ma)reggel tejeskávé(egy bögre tej) benne keves kave cukor nelkul egy darab édesitö szerrel, 1 körte ,2 egesz sárgarépa. ez volt három napi evésem ..annyira utalom a testem.. enni se birok:(

Mit gondoltok:(?

2009. dec. 2. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:

sportolj!

de komolyan:)

2009. dec. 2. 18:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Futok minden este :(:S
2009. dec. 2. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pedi kilóban tökéletes vagy. Pompás! de komolyan. NEharagudj hogy ezt mondom de te vagy nagyon kicsi vagy ( 13-14-15 éves) vagy szeretet hiányod van, vagy formásabb alakra vágysz. de az utolsó heléyzetben is hülye vagy. Mert szerintem te is tudod hogy nem ez a leirt őrültség a megoldás. Egyél szépen és SPORT SPORT SPORT !
2009. dec. 2. 18:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Habár sokat nem tudok mivel eröm alig van :S ..szoval max 20p megy:S
2009. dec. 2. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Majd belebetegszel, és akkor tanulsz belőle.

Egyébként ez anorexia, már ott is hurkákat látsz, ahol nincs.

2009. dec. 2. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a korcsolyázást vagy nagyon hatékony tud lenni fenék-comb részeken valami ugrándozós tánc, pl. az ír sztepp. Barátnőm szinkronkorcsolyás csapatban van már két éve, egy ismerősöm pedig szteppel, és pfú, nagyon szép formás, izmos, de széééép lábuk meg fenekük van. Sőt! :)

Kipróbálhatsz másféle táncot is, nagyon jó alakformáló hatásuk van.

Emelett pedig szerintem csupán annyit kell tenned, hogy helyesen, változatosan étkezel, és nem koplalsz. A rendszeres mozgástól igaz, hogy éhes leszel, de az nem baj, mert felhasználod, amit megeszel. :)

2009. dec. 2. 19:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves választ :)

Kiprobálom:)tényleg nagyon köszönöm.:)

...KEdve válaszolo ez nem anorexia csupán nem vagyok megelégedve a testemmel minden második lány igyvan vele csak talán max nem irja ki kerdesnek az oldalra . nem rögtön itelni kell a masikat ;) hanem normalis ember modjara valaszolni.ez aztán a szint(Y)

2009. dec. 2. 21:38
 8/10 A kérdező kommentje:
amugy 17 vagyok
2009. dec. 2. 21:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Mint a te helyesírási szinted, ebből tudtam is, hogy hány éves lehetsz. Attól, hogy azt hiszed, nem anorexia, még az.

Nem baj, majd kisebb koporsót kell csináltatni neked, hiszen abba 8 felé hajtva is simán beleférsz. :)

Barom.

2009. dec. 3. 07:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Anorexiás a te buta fejed, nem is értem ,hogy hogy jösz ahhoz hogy te másrol ezt az vonj le ;) ha nem tetszik valami akkor nem ide kell irkálni ha feltünösködni szeretnel a bunkoságoddal azt tedd otthon családodnak szüleidnek:)

+ a halálal és koporsoval kapcsolatba vicelödj a gyerekednek ezzel vagy családodnak ezzel hogy mekkora is kell;) az hasznosabb

2009. dec. 5. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!