Milyen módszereket ajánlotok a fogyókúra előtt?
Ráhangolódni? Ilyet se hallottam még. Én azt javasolnám, hogy ha szoktál tanulás mellett nassolni, akkor a chipsz, csoki, keksz helyett inkább almát, barackot...stb.., gyümölcsöt, zöldséget eszegess... És próbálj minél kevesebb zsírtartalmú ételeket fogyasztani, ne legyen túl fűszeres, olajos, zsíros.. Inkább a húsok közül a halakat, csirkét javasolnám. Estére salátákat, könnyen emészthető ételeket. Ha nem muszáj, alvás előtt már ne nagyon egyél, legfeljebb 1-2 órával, de ne sokat.
Nem tudom te hogy szoktál tanulni, én járkálni szoktam tanulás közben :) az is jó mozgás, ha más nem fér bele az időbe... De ha a mozgás felejtős a sok tanulás mellett, próbálj az étkezéseden változtatni, amennyire lehetséges, a fentebb írt tanácsaimat, szerintem nyugodtan fogadd meg.. Nem kell éhezned, csak megválogatni ,hogy mit eszel! Hajrá, és sok sikert a vizsgádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!