Nem tudok fogyni! Valaki?
Nem írtad mit eszel (leves bármi lehet, tésztás ételtől kezdve szinte csak vízig.. húslevestől kezdve műporos leves utánzatig)
Gyümölcsökben cukor van.
Zöldségeket, húst, zsírt nem szoktál enni? Gond. Kis csirkemell az semmi.. az egy kis fehérje és ennyi. Se jól nem laksz tőle, se nem táplál igazán..
8 óra konyhai munka nem ad nagy terhelést 1 fő izomcsoportodnak sem, nem mozgatja át a testedet (nem növeli egy ízületed mozgástartományát sem, nem nyújtja az inakat, izmokat).. :/
kaloriabazis.hu
állítsd be a korod, súlyod, nemed, súlyodat, hogy mennyire szeretnél lefogyni stb stb.
és tartsd be a kalórialimitet.
nagyon jól leirja az oldal hogy mi az amin el lehet bukni (mi az amin most elbuktál) és külön figyeli a fehérje-zsír-szénhidrát bevitelt.
én ezzel fogytam le 10kg-ot, az egészséges súly leadással.
és persze csak az elején kellet mérickélnem mindent, utána már szemre betudtam lőni miből mekkora az az adag amit megehetek.
A kalóriabázis nem egy egészséges táplálkozásról szóló oldal, a kaják méregetése meg (pszichésen) szintén nem egészséges..
Én emiatt nem értek egyet a kalóriabázisos válaszokkal :)
2 válaszra reagálnék.
Számolás: legalább 2 éve olvasgatok ezen a fórumon, elég anorexiás csajszi kérdéseit láttam már..
Konyhai aerob munka: minden embernek szüksége van igazi edzésre. Ez nem a munka, nem kocogás, nem séta.. hanme ezeknél komolyabb és hasznosabb testedzés. Ez olyan dolog, hogy mindenkinek szükséges lenne normális élelmiszerre is (búzaliszt helyett). Szükségek vannak, a megvalósítás tudom hogy problémás.
2 válaszra reagálnék.
Számolás: legalább 2 éve olvasgatok ezen a fórumon, elég anorexiás csajszi kérdéseit láttam már..
Hidd el, azok anorexiásak lennének számolás nélkül is.
az anorexia testkép zavar miatt alakul így, akinek mentálisan van baja az tök mindegy mit csinál, milyen ditétát, milyen mozgást, az addig nem fog leállni vele amíg bele nem hal (vagy amíg az orvosok ki nem gyógyítják).
Az hogy a kaloriabazis nem egészséges:
miért ne lenne az? Előbb utóbb aki használja rájön, hogy cseszheti az egészségtelen kaját (pl egy komplett pizza) mert az fedezi az egész napi kalóriát, így ha egy egészet benyom egy étkezésre, akkor vagy valamit de nagyon mozog, hogy kalóriát égessen, vagy éhen hal a nap hátra levő részére. Úgyhogy előbb utóbb elkezdi szépen tervezni az étrendet, hogy meg legyen a normális étkezés, és így több zöldség stb kerül be az étrendbe. Viszont egy szint után (nálam ez 5kg leadása után jött el) már nincs az, hogy csak azzal hogy odafigyel az ember tud fogyni, így el kezdi a mozgást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!