Szeretnék fogyni, de annyira hozzá vagyok szokva az eddigi életmódomhoz meg ételekhez, hogy képtelen vagyok elkezdeni, mit csináljak?
Köszi:)
Amúgy sportolni azt szoktam, ez nekem mindig fontos volt, ez az egy tényleg jól működik nálam. Minden más viszont nem. Hát most nincs tele a hasam és ilyenkor este szoktam azt mondani, hogy ma már mindegy, mert már ettem ma olyat amit nem kellett volna és ezért majd holnaptól kezdem. De erőt veszek magamon és most kezdem el.
Érdemes nem egyből belecsapni a lecsóba és mindent átalakítani az életedben.
Kezd azzal pl hogy elegendő mennyiségű vizet fogyassz.
Aztán határozd el, hogy hetente hányszor ehetsz chipszet, csokit...
Tervezd meg előre a heted, napod! Írd fel egy lapra és ragazd oda ahol mindig szem előtt van.
Tervezett chipszevés?
És az jó? :)
Szerintem minden nap jó lenne chipszet enni, csak én munka után edzésre megyek és nem tudok..
de szívesen pucolnék és sütögetnék zöldségeket chipsnek! :)
kaloriaBazis.hu
ezt beírod, regisztrálsz, és megvan a segítség. ingyenes az oldal,nincs hókusz-pókusz, tabletta, csodaétel...azt eszel, amit akarsz..
csak te döntesz, hogy mennyit, miből...
Na ezért vannak dugig a kórházak betegekkel.
Liberalizmus, szabadság? Az emberek ha azt eszik amit akarnak, akkor tönkreteszik magukat, iránymutatás kell szerintem, és nem dijetetikushókuszpókoktól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!