Miyen az Insanity?
Vélemények,tapasztalatok,esetleg sikersztorik???? :))
Jó lenne ha ezt a mozgást végezném,persze diéta mellett??? Mostmár csak formálódás a cél.
17 lány 168cm/60kg

Én nyáron csináltam egy hónapig, aztán jött a suli és amellett már nem ment.
Nagyon durva, ne add fel, az első hét a legnehezebb, én kábé járni alig tudtam (szóval szerelkezz fel sportkrémmel és edzés előtt, valamint zuhany után is kend magad), de utána "könnyebb" lesz. A lényeg, hogy ne hajtsd TÚL magad, ha úgy érzed kell, akkor pihenj - kelleni fog. :D
De nagyon jó, a vége fele már kezdtem élvezni, bár lehet, hogy én vagyok kissé mazochista. :D
Én diéta nélkül csináltam, de még úgyis szembetűnő változásokat eredményezett. :)

Én másfél hétig csináltam de nem teljes bedobással mert nem is ment volna, meg nekem inkább a fogyás volt a fontos...
Bevallom, hogy addig ment, mert utána meguntam. Elején izgalmas volt, de nekem nem valók ezek a videós mozgások. De ha te tudsz ilyenekkel élni akkor nagyon jó program.

Én imádom az Insanity-t, minden évben megcsinálom legalább egyszer... :D Tényleg nagyon kemény az elején, már a bemelegítés után azt érzed, hogy végignyomtál egy kemény edzést, pedig utána jön a lényeg. Legelőször én is diéta nélkül csináltam és így is látványos volt az eredmény.
Szerintem próbáld ki, meglátod bejön-e!
Erőnlétileg 1 csöppet felfejlődtem:
- a legelső napon 8 szabályos fekvőtámaszt tudtam megcsinálni!!!
- 1,5 hónap után EDZÉS KÖZBEN lement a 32 (van benne ilyen gyakorlat)
Szóval hatásos nem is gyengén, de nagyon-nagyon nehéz. Máshol is olvashatod, hogy a Norbis vagy Béres Alexandrás edzések nehezek, én azt mondom, hogy azok a videók az Insanitynek lehetnek a bemelegítői, de komolyan, semmi túlzással!!
Ha fáj a térded ne csináld, amúgy nagyon ajánlatos és itt is áll, hogy a rendszeresség a lényeg, sok sikert és kitartást, hidd el kelleni fog :)
sziasztok!
tudnátok linket küldeni egy teljes edzésről?
köszi:)
Hogy milyen az Insanity? felér egy orgazmussal :DDD
15 éves koromban csináltam először végig, nyáron(vagyis május-június) imádtam, minden egyes napját, egyet sem hagytam ki.nem diétáztam mellette.alapból nem volt rajtam felesleg, de olyan szépen kiizmosodtam, hogy még a fiú sportoló barátaim is csak dicsértek.idén nyáron, immáron 17évesen is végig fogom csinálni :) ami kell hozzá: valami, ami lejátssza, hely, rengeteg víz, még több kitartás, egy nagyon jó cipő és minimális ruházat, mert szakad rólad a víz :)))) ha még nem fogtál bele, akkor sok sikert! ha valami kérdésed van, nyugodtan írj! 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!